Абнормални женски периоди по приемот на вакцината

Фокс 32 Чикаго објави:

Набргу по приемот на Ковид вакцините, многу луѓе пријавуваат изненадувачки несакани ефекти.

 

Д-р Кејт Кленси, вонреден професор по антропологија на Универзитетот во Илиноис вели: „Јас всушност го добив мојот прв период после вакцинацијата и тоа беше бесен период“.

 

Д-р Кленси ја сподели својата приказна на Твитер, предизвикувајќи огромен одзив.

 

Другите твитаа за периоди кои пристигнуваат рано и тешко. Жените во менопауза рекоа дека одеднаш повторно добиле менструација. И, многумина објавија на Твитер дека се плашат од промените.

 

Значи, д-р Кленси и д-р Катарин Ли на Медицинскиот факултет на Универзитетот во Вашингтон започнаа истражувачки проект на темата „Искуства во менструацијата со Ковид-19 вакцини “.

 

Читај повеќе

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас