Сухарит Бакди - Како Ковид вакцините ќе го намалат светското население

Во ексклузивно интервју со Алекс Нуман, главен уредник на магазинот „Нов американец“, светски познатиот германско-тајландски микробиолог д-р. Сухарит Бакди рече дека Ковид-хистеријата  се заснова на лаги и дека „вакцините“ ќе донесат глобална катастрофа и уништување на човечката популација.

 

Сумирајќи, бидејќи интервјуто е на англиски јазик, д-р. Бакди објасни најпрво дека злогласниот тест за ПЦР е злоупотребен за да создаде страв на ненаучни начини.

 

Потоа тој објаснува што ќе прават вакцините против МРН во човечкото тело, во смисла и аналогии што секој може да ги разбере. Меѓу другото, треба да се очекува масивна фатална коагулација, како и реакции на имунолошкиот систем кои го уништуваат човечкото тело.

 

Во интервју за „Фокс њуз“, кое стана вирално, Бакди предупреди на претстојната „катастрофа“, повикувајќи на одговорност да бидат гонети сторителите и веднаш да се запре овој глобален експеримент.

Интервјуто е достапно тука:

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас