Вера Шарав и Др. Раинер Фуелмих во разговор за Глобалниот геноцид

Хитлер имаше мастер план и тоа беше јавно познато. Главниот план и врелата евгеника на Рокфелер, Гејтс и Шваб се исто така познати со децении.

На 44-от состанок на Коронскиот комитет под наслов „Корените на злото“, Вера Шарав известува како била дете на милост и прогонство од страна на германскиот фашизам. Никогаш не помислила дека повторно ќе мора да се плаши од „истите елементи“.

Во САД таа ја основаше „Алијанса за заштита на човековите истражувања“ за да ги заштити луѓето од медицинско самоволие и експериментирање со луѓе.

Вирусот не е проблемот, „... евгениката е“. Покрај тоа, како и пред 70 години, постои согласност на медиумите со владината практика.

Членот на комитетот на Корона, адвокатот Др Рајнер Филмих: „Токму овие медиуми ја прават целата оваа пропагандна работа… од самиот почеток забележав што се случува. Мислев дека ова е најлошата серија злосторства против човештвото што некогаш се извршени.

Рајнер Филмих (РФ): Вера Шарав, се надевам дека правилно ќе го изговорам твоето презиме. Може да не слушнете

Вера Шарав (ВС): Да, можам.

РФ: Среќен сум за тоа и за жал мора да се извинам за доцнењето. Можеби сте слушнале што др. Ни рече Мајк Једен. ДОБРО. Сметаме дека е важно луѓето да ги слушнат неговите предупредувања и јас сум прилично сигурен дека ќе се согласите со него.

ВС: За жал, да. Мислам дека знам каде оди сето ова.

РФ: Да. јас знам кој си Ти Секој знае кој си или треба да знае кој си.

ВС: Би сакал да го класифицирам тоа затоа што мојата перспектива е малку поинаква. Јас не сум научник. Како дете кое го преживеа нацистичкиот режим на терор, научив неизбришливи лекции за природата на злото.

Јас ги знам последиците од стигматизацијата и демонизирањето како извор на болести. Мојата перспектива е преку моето врежано искуство преку историските записи и преку емпирските докази.

Ние моравме, како што знаат Германците, да носиме жолта давидова ѕведа за да се индентификуваме, за да не исклучат (со закони) од нормалниот живот, за да не бидеме дел од нормалните активности.

Нашите имоти беа конфискувани, нас ние беше забрането да учествуваме на училишни религионзи и културни настани. Патувањето беше за Евреите забрането.

Значи немаше приходи. Овие болни сеќавања на моето детство ме сенсибилизира преку заканата што произлегува од актуелните рестриктивни владини диктати.

 

Проследете го видеото на англиски јазик целосно подолу

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас