Овој доктор успешно лекуваше 20.000 ковид-пациенти со хидроксихлорокин

Додека медиумите продолжуваат да за Короната и вредно работат на евиденцијата за вакцинација, еден лекар успешно лекуваше десетици илјади пациенти од Корона без да даде ниту една вакцина.

„Нема пандемија. Оваа болест стана ендемична “, вели Стела Имануел, која е лекар веќе 31 година. „Медиумите го туркаат Ковид затоа што сакаат да продаваат вакцини.

Од самиот почеток тие кажуваа лаги: да, постои болест, да, луѓето умираат со основно заболување, но тоа не е застрашувачка болест и има ефикасни третмани “.

Стела Имануел вели дека спасила безброј животи. „Ние користиме ивермектин, хидроксихлорокин и азитромицин, а на пациентите им даваме витамини Це, Де и Цинк.“ Главниот проблем, според лекарот, е во тоа што пациентите имаат недостаток на витамин Д. „Постигнавме одлични резултати.

„Оваа болест е лесна за лекување“, нагласи Стела Имануел, која беше цензурирана на Интернет, па дури и забрана за пристап до Твитер. „Тие нè цензурираат за да не ја кажеме вистината. Тие воопшто не сакаат да ги третираат луѓето. Тие сакаат да продаваат вакцини. Посакувам луѓето да се разбудат “.

Лекарот исто така напишал книга што ја открива вистината за пандемијата на короната. Може да се нарача на нивната веб-страница. „Никој не мора да умре од оваа болест. Го кажавме тоа од првиот ден“, рече др. Емануел.

 

Извор: Houston doctor successfully treated over 20K patients with hydroxychloroquine

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас