Оваа година најмалку 20-30% од вакцинираните ќе умрат од вакцината

Член на здружението „Лекари за вистината“ изјавува

На програмата La Inmensa Minoría, Др. Марија Хозе Мартинез Албарацин, дипломирана по медицина и хирургија на Универзитетот во Мурсија, професор по клинички дијагностички процедури и член на здружението „Лекари за вистината“ со историчарот Фернандо Паз, зборуваа на теми како што е ПЦР-тестот, лабораториското потекло на Ковид-19 , изолација на вирусот, пандемија што не беше пандемија, односот помеѓу вакцината против грип и Ковид-19 и ризиците од експерименталните трансгени вакцини.

Д-р Албарацин предвиде (од минута 27:29 на видеото) дека наредната есен-зима 2021 година најмалку 20% до 30% од вакцинираните против Ковид ќе умрат од вакцината и дека смртните случаи ќе бидат обвинети за нов вид:

„Др. Албарацин: Навистина, вакцините се тие што ќе создадат епидемии со два механизма. Прво, затоа што тоа е синтетички патоген што може да се комбинира со нашите сопствени вируси.

Од друга страна, д-р. Герт Ванден Боше, научник од ГАВИ [независен вируолог и експерт за вакцини, кој работел во ГАВИ и Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс] рече дека проблемот е - и го имате видено на пилешките фарми- тоа е многу специфичне антиген, антителата се зголемуваат само против овој вид антиген.

И ова води кон она што се нарекува „антигенски наследен-грев“; односно го условуваат целиот имунолошки систем да реагира само на овој антиген.

И штом тоа се промени во најмала мера, имунолошката реакција е условена од оваа информација за вакцинација и таа лошо ќе реагира на новата мутација или новата варијанта.

Значи, она што ќе се случи е зголемена стапка на заболување од вакцинацијата. Тоа значи дека ќе има поголеми, и потешки епидемии.

Бидејќи имунолошкиот систем ќе биде лошо условен. И тоа е веќе познато. Познато е дека постојат вакцини како што се: B. вакцината против денга што ги предизвика овие проблеми. И познато е - кога се тестираат против коронавирус или против респираторен синцицијален вирус [РСВ] - дека тие ги предизвикуваат овие проблеми.

Затоа, на северната хемисфера ќе видиме многу посилен епидемиски бран во следната есен-зима, со поголема сериозност и поголема смртност. Експертите проценуваат дека помеѓу дваесет и триесет проценти од вакцинираните ќе умрат.

Не сакаме да бидеме пророци на пропаста, но ако навистина успееме да достигнеме стапка на вакцинација од седумдесет проценти наменета за на есен, ќе го достигнеме таканаречениот „праг на продирање“ или „праг на епидемија“.

Затоа што кој е вакциниран, ќе ги инфицира и оние кои не се вакцинирани. И така, ќе има широко распространета и сериозна епидемија [...]

И тогаш тие ќе кажат дека има нови мутанти, нови варијанти и дека се потребни нови вакцини ... И јас ти велам, тие веќе тестираат - и јас сметам дека веќе се во клинички испитувања ..

Тоа значи, кога РНК се инјектира ... [нечујно] ... овој псевдовирус се множи, се размножува во организмот и се самореплицира. Ова е новата генерација на ген вакцини што тие сакаат да ги користат од следната есен / зима.

Водителот: Во спротивниот случај, ја имаме Кина. Кина со месеци, води апсолутно нормален живот. Шпанските медиуми дури покажаа дека Шпанците кои живеат во Кина тврдат дека имале сосема нормален живот, како и пред октомври 2019 година, а сепак не биле вакцинирани во Кина, или кога оваа состојба се вратила во нормала, тие сè уште не биле започнати со вакцинација. Не ми кажувајте дека ова не ве прави љбопитни.

Д-р Албарацин: Многу е чудно. И, она што го покажува е дека ова е пандемија на страв, медиумски и политички избори. Јасно е дека тоа не е здравствена пандемија, ниту медицинска пандемија, ниту епидемија “.


Извор: Médicos por la Verdad: ‘En otoño-invierno de 2021 fallecerán al menos un 20-30% de los vacunados contra Covid a causa de la vacuna y se culpará a una nueva cepa’

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас