Вакцина на годишно ниво - Сега официјално потврдено

Сите оние кои сакаат да се вакцинираат, кои веќе со нетрпение чекаат да го добијат својот  дигитален идиотсдки пасош за вакцинација, треба да знаат дека нивните поврзани „слободи“ се само од привремена природа.

Бидејќи, како што неодамна објави извршниот директор на фармацевтскиот гигант Фајзер, Алберт Бурла, најверојатно нема да запре со единствена, двојна инјекција на препаратот против корона.

Наместо тоа, тој зборуваше за годишна вакцинација. Преминувајќи на претпоставената распространетост на постојано нови варијанти, Бурла исто така дискутираше дека е од најголема важност секогаш да се осигура дека големи делови од популацијата не треба да бидат подложни на вирусот. Фајзер може да помогне во ова, рече Бурла.

Види исто: Британски научици: при секое патување нова вакцина – Зависници и дилери на вакцини

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас