Нова изјава на адвокатот Д-р Рaинер Фуелмих

Д-р Раинер Фуелмих е судечки адвокат против измамнички корпорации како Дојче Банк, Фолксваген и Канард и Нијагара. Исто така, еден од четворицата членови на германскиот истражувачки комитет за корона.

Од 10 јули 2020 година, овој комитет слуша голем број меѓународни научници и сведоштва на експерти. Откако ги слушна овие научници, Раинер Фуелмих вели: „Оваа коронска криза, според се што знаеме денес, мора да се преименува во корона скандал; а одговорните за тоа мора кривично да бидат гонети и да бидат тужени за граѓанска штета “- што во меѓувреме се одвиваше во најголемото злосторство против човештвото некогаш извршено.

Кликнете овде за да ја посетите неговата веб-страница, која е на германски јазик, но тој планира да ја преведе веб-страницата на Германскиот истражувачки комитет за Корона и на англиска верзија!

 

Изјава за пресудата во Вајмер од страна на вонпарламентарниот истражен комитет:

Поради бројни прашања за значењето на одлуката на Окружниот суд во Вајмар, би сакале да ја дадеме нашата проценка за значењето подолу:

Обем на одлуката:
Одлуката се однесува на двете училишта во Вајмар именувани во пресудата. Одлуката е конечна и училиштата се должни да ја спроведат.

 

Какво значење има одлуката за родителите и за училиштата воопшто?

Одлуката е обврзувачка само за овие две училишта во Вајмар.
Експертските мислења врз кои се заснова одлуката може да се користат и на друго место.
Врз основа на тоа, можете да имате пријателски разговор со директорите, наставниците, органот за образование, други родители и да ги информирате за одлуката. Причините за одлуката може да се наведе таму за информации.

 

Кристално јасни зборови од основачот на вонпарламентарниот истражен комитет, др. Раинер Фуелмих

За околу 20 минути, тој изнесе сè што е во моментот важно, како што е вообичаено.

Без разлика дали станува збор за каузата за Дростен, драмата за ПЦР, наводната вакцинација, самокриминализирачките влади или картелот на големата технологија, големата фарма и финансиската индустрија.

Тој охрабрувачки известува за зголеменото вмрежување на адвокатите ширум светот, ги толкува тековните судски пресуди кои се важни и дава проценка на развојот на следните 4-8 недели.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас