Француските полицајци ги фрлаат лисиците на подот, и не ја поддржуваат повеќе блокадата!

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас