Адвокатот Раинер Фуелмих дава новост

Пред неколку месеци, адвокатот Раинер Фуелмих разговараше со Јерм Војфар за неговите планови да го тужи СЗО за злосторства против човештвото.

Тој е еден од најмоќните адвокати во Европа и во моментов ја подготвува најголемата судска постапка во историјата.

Пред неколку дена, Фуелмих повторно разговараше со Јерм Ворфер за да ги прегледа најновите информации.

„Има светлина на крајот од тунелот“, рече тој. „Ние победивме во судски процеси и ќе победиме во многу други.

За време на интервјуто, тој рече за процесот Корона: „Ова се најтешките злосторства против човештвото што некогаш биле извршени.“

Неколку луѓе кои сè уште можат да мислат за себе, околу 10 до 20 проценти од населението, знаат дека никогаш не се работеше за вирус или здравје, но за истенчување и контрола на популацијата, рече тој.

Значи, вакцините за корона немаат никаква врска со вакцинацијата, туку се дел од генетски експерименти, рече тој.

Фуелмих додаде дека играчите прават многу грешки зад сцената. На пример, тој верува дека производителите на вакцини не очекувале да се појават толку многу несакани ефекти сега.

Тој разговараше со информатор кој рече дека првично планирале да не го испорачуваат целото ова сценарио до 2050 година.

Луѓето што ги влечеа конците се алчни и решија да ги спроведат плановите многу порано, рече информаторот. „Мислам дека затоа прават толку многу грешки“, рече Фуелмих, кој добил изјави од повеќе од 100 научници и експерти.

 

Европа: главно бојно поле

Кој ги влече конците кои се овие луѓе? Според Фуелмих, станува збор за група од околу 3.000 супербогати. Оваа група ја вклучува климата Давос околу Клаус Шваб и што сакаат тие?

Целосна контрола врз луѓето. „Тие поткупуваат лекари, болнички персонал и политичари. Загрозени се луѓето кои не соработуваат. Тие користат секакви психолошки техники за да манипулираат со луѓето “.

Фуелмих разговараше и со друг информатор кој објасни зошто Европа е главното бојно поле во оваа војна. „Европа е целосно банкротирана. Пензиските фондови се целосно ограбени. Затоа тие сакаат да ја стават Европа под контрола пред луѓето да знаат што се случува “.

 

Ќе умрат многу луѓе

Главните медиуми се преправаат дека мнозинството од луѓето се залагаат за овие мерки. Според адвокатот, тоа сигурно не е така. Скоро секој со кој зборувал во Германија знае дека заштитната  маската за лице, на пример, дека не помага и се информира преку алтернативни медиуми. „Старите медиуми изумираат“.

Неговиот совет? Ширете ја вистината и фактите што е можно повеќе и не трошете ја својата енергија на луѓе кои се очајни да се вакцинираат. „Не можеме да спасиме секого. Многу луѓе ќе умрат “.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас