Докторот кој го негира Ковид-19 - Короната е измама, не постои

Д-р Дерек Кнаус е специјалист по клиничка лабораторија специјализиран за вирусологија и имунологија. Тој е со седиште во Јужна Калифорнија и ја даде следнава изјава:

 

Јас сум доктор по вирусологија и имунологија

Кога јас и мојот лабораториски тим ги извршивме тестовите користејќи ги постулатите на Кох и набудувањето под СЕМ (електронски микроскоп за скенирање), во ниту еден од 1500 примероци НЕ пронајдовме  Ковид-19.

Она што го откривме е дека сите 1500 примероци беа претежно грип А и одреден грип Б, но ниту еден случај на Ковид,. ПЦР-тестото не го користевме.

Потоа ги испративме  примероците во Стенфорд, Корнел и некои лаборатории на Универзитетот во Калифорнија и тие ги најдоа истите резултати како и ние, НЕ Е КОВИД. Откриле грип А и Б.

Тогаш сите разговаравме со ЦДЦ барајќи одржливи примероци на КОВИД, за кои ЦДЦ рече дека не можат да ги достават затоа што немаат примероци.

Преку целата наша истражувачка и лабораториска работа, сега дојдовме до цврст заклучок дека КОВИД 19 е измислен.

Грипот беше наречен „Ковид“ и повеќето од 225 000 смртни случаи беа поради истовремени болести како што се срцеви заболувања, карцином, дијабетес, емфизем и сл.

Потоа се разболеле од грип, што дополнително го ослабна имунитетниот систем и починаа.

 

Сè уште не најдов ниту еден употреблив примерок на Ковид-19 за работа.

Ние, од 7-те универзитети кои извршивме лабораториски испитувања на овие 1500 примероци, сега го тужиме ЦДЦ за измама за Ковид 19.

ЦДЦ сè уште не ни испрати ниту еден одржлив, изолиран и прочистен примерок од Ковид 19. Ако не можат или не сакаат да ни испратат одржлив примерок, велам дека нема Ковид-19, тоа е измислено.

Четирите истражувачки трудови што ги опишуваат геномските екстракти од вирусот Ковид 19 никогаш не биле успешни во изолирањето и прочистувањето на примероците.

Сите четири трудови напишани на Ковид 19 опишуваат само мали парчиња РНК кои биле долги само 37 до 40 основни парови, што НЕ е ВИРУС. Вирусен геном е типично долг од 30 000 до 40 000 базни парови.

Ако Ковид се претпоставува дека е толку лош како што се тврди насекаде, како е тоа што никој во ниту една лабораторија во светот никогаш не го изолирал и прочистил овој вирус во целост?

Ова е затоа што вирусот никогаш не бил пронајден, само мали парчиња РНК кои и онака никогаш не биле идентификувани како вируси.

Значи, ние имаме работа само со уште еден вид грип, како и секоја година, КОВИД 19 не постои и е измислен.

Верувам дека Кина и глобалистите ја организираат оваа КОВИД измама (грип маскиран како нов вирус) во глобална тиранија и светска полициска и тоталитарна надзорна држава и овие акти содржат огромна изборна измама за соборувањето на Трамп.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас