Професорот Бакди: зошто толку многу луѓе умираат по вакцината на Фајзер?

Професорот Сухарит Бакди, во разговор со Овал Медиа, објасни на едноставен начин како толку многу луѓе умираат непосредно по приемот на вакцината против корона.

Она од што веќе се плашевме е ова: Кога вакцинирате некого со МРН вакцина , ставате игла во нечија рака и инјектирате милијарди мали ситни пакувања што содржат ген на вирусот во телото.

Овие пакети завршуваат во крвотокот и се дистрибуираат низ целото тело. Клетките ги апсорбираат овие пакети, вели микробиологот.

 

Криминални работи

Никој не знае точно за кои клетки станува збор, бидејќи никогаш не е проучено, вели професорот Бакди. „

Тоа е една од криминалните работи што се случуваат во моментот. Експерименти се вршат врз луѓе, без претходно да се направат тестови на животни “.

Откако пакетите ќе бидат дистрибуирани низ целото тело, клетките почнуваат да произведуваат протеини на вирусот.

Ова го забележуваат лимфоцитите убијци, кои играат важна улога во имунолошкиот систем.

Потоа одат на работа и почнуваат да ги напаѓаат овие ќелии, вели Бакди.

 

Толку смртни случаи

„Сметаме дека ова е причината зошто луѓето на кои им е дадена вакцината страдаат од сериозни несакани ефекти“, вели тој.

„Повеќе од половина од луѓето не беа во можност да работат по втората доза на вакцината на Фајзер. Тие имаа треска, болка низ целото тело, главоболки. Тие беа навистина болни “.

Сосема е можно старите лица и слабите да умрат поради ова, додава тој. „Предпоставуваме дека затоа има толку многу смртни случаи набргу по вакцинацијата.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас