Прашања за кои немаме одговори

  1. Ако помагаат маските, зошто тогаш 1.5м дистанцирање?
  2. Ако помага дистанцирањето, зошто тогаш маски?
  3. Ако двете опции помагаат, зошто тогаш затворање?
  4. Ако сите три опции помагаат, зошто тогаш вакцинирање?

 

Свештеното лице Антониј еднаш прорекол:

„Ќе дојдат моменти кога светот ќе биде толку луд што лудаците ќе мислат дека разумните се луди, а самите тие се разумни. Очигледно, по илјада и пол години, пристигнавме на оваа станица“.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас