Д-р Ли Мерит: Во студии на животни, по вакцините сите животни умреле кога повторно се инфицирале

Во едно интервју, д-р. Ли Мерит вели дека технологијата мРНК не е вакцина, како одраз на она што др. Дејвид Мартин неодамна забележа.

Во студиите на животни, откако им беа дадени мРНК инјекции на мачки, кога вирусот се врати во телото како тројански коњ, бил неоткриен од имунитетниот систем на мачките. Вирусот се размножувал непречено и сите животни вклучени во експериментот умреле од разни причини.

 

 

Информации обезбедени од д-р. Ли Мерит

Сите животни умреле ... но тие не умреле од „вакцината“. Тие починаа од она што порано се нарекуваше „зајакнување на имунитетот“; денес се нарекува „подобрување на зависноста од антитела“ (АДЕ).

Работи вака:

Вие ја правите РНК и ја добивате „вакцината“ и добро сте. Сега го предизвикувате животното со вирусот против кој всушност сакате да го имунизирате.

Значи, кога ги изложивте овие мачки на САРС [исто така познат како САРС-КОВ-1, што е вид коронавирус] наместо да го убиете или ослабите вирусот, имунолошкиот одговор што го вградија во вашиот систем го кодираше вирусот, така што вирусот влезе во телото на мачката како тројански коњ, незабележано од имунитетниот систем на мачката, а потоа неконтролирано се размножуваше, убивајќи ја мачката со огромна сепса и срцева слабост. И тоа им се случи и на порове, се случи секогаш кога ќе го пробаа ова.

 

Само да го истакнам ова. Никогаш успешно не сме спровеле студија на животни за овој вид на вирус.

Никогаш порано не им го направивме ова на луѓето ... ние навистина немаме успех.

Оваа вакцина беше дистрибуирана до дистрибутивните центри пред ФДА дури и да ја одобри. Дали го сфаќате тоа?

Никогаш не сум видела такво нешто.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас