Д-р Мајкл Једон со мрачен поглед кон иднината „што може да доведе до твоја смрт“

Патрик Делејни и др. Мајкл Једон

„Погледнете низ прозорецот и размислете за ова:“ Зошто мојата влада ме лаже за нешто толку основно? „Мислам дека одговорот е дека тие ќе те убијат со овој метод. "Ќе убијат вас и вашето семејство “.

 

Д-р Мајкл Једон, поранешен потпретседател и главен научник за алергии и респираторност за фармацевтскиот гигант Фајзер, помина 32 години во водечко истражување за нови лекови во индустријата и се повлече од „врвната истражувачка позиција“ во фармацевтската индустрија. Зборуваше со него LifeSiteNews.

 

Тој се осврна на „докажаната лажна“ владина пропаганда како одговор на КОВИД-19, вклучувајќи ја „лагата“ за опасните варијанти, тоталитарниот потенцијал за „пасоши за вакцинација“ и големата можност дека станува збор за „заговор“ што може да доведе до нешто што оди далеку подалеку од крвната бања искусена во војните и масакрите во 20-тиот век.

Неговите главни точки вклучуваа:

  • Нема начин сегашните варијанти на КОВИД-19 да избегаат од имунитет. Тоа е „само лага“.
  • Владите ширум светот ја повторуваат оваа лага, истакнувајќи дека не само што сме сведоци на „конвергентен опортунизам“, туку и на „заговор“. Во меѓувреме, медиумите и големите технолошки платформи ја застапуваат истата пропаганда и ја цензурираат вистината.
  • Фармацевтските компании веќе започнаа да развиваат непотребни „засилувачки вакцини“ за новите „варијанти“. Компаниите планираат да произведат милијарди дози на вакцини покрај тековната експериментална кампања за вакцини против КОВИД-19.
  • Регулаторните агенции како што се Администрацијата за храна и лекови на САД и Европската агенција за лекови објавија дека од фармацевтските компании нема да се бара да спроведуваат студии за клиничка безбедност. "
  • Всушност, ова значи дека дизајнирањето и спроведувањето на повторените и присилени вакцини против МРН „одат директно од компјутерскиот екран на фармацевтска компанија во рацете на стотици милиони луѓе и [инјектираат] излишна генетска низа за која апсолутно нема потреба или оправдување “.
  • Зошто го прават тоа? Без очигледна никаква безопасна причина, употребата на евиденција за вакцинација заедно со „банкарското ресетирање“ може да доведе до тоталитаризам, за разлика од сè што виде светот порано. Во однос на Сталин, Мао и Хитлер, „масовната депопулација“ останува логичен заклучок.
  • Фактот дека ова барем би можело да биде вистина, значи дека секој „мора неуморно да се бори за да се осигура дека таков систем никогаш нема да се формира“.

 

Д-р Једон се опишува себеси како „досадно момче“ кое „работело во голема фармацевтска компанија ... ги слушнал националните вести и ги читал вестите на Брајтбарт“.

Тој продолжи и рече: „Но, во текот на изминатата година открив дека мојата влада и нејзините советници смело го лажат британскиот народ за каква било врска со овој коронавирус

Апсолутно сè е лага. Заблуда е да се има оваа идеја за асимптоматско пренесување и дека нема симптоми, но е извор на вирус.

Дека заклучувањата функционираат, маските ве штитат вас или некој друг, и дека варијантите се застрашувачки вируси и дека дури мора да ги затвориме меѓународните граници во случај да влезат некои од овие непријатни странски варијанти.

„Патем, покрај сегашната листа на генетски-вакцини што за чудо сме ги направиле, ќе има и некои„ дополнети “вакцини за справување со варијантите на бегство од имунитет.

„Се што ви кажаа, докажано е дека секое од овие работи е погрешно. Целокупната наша национална политика, сепак, се заснова на фактот дека сè е во принцип правилно, но сето тоа е погрешно “.

 

„Заговор“ и не само „конвергентен опортунизам“

„Но, она што би сакал да го сторам е да зборувам за бегство од имунитет, бидејќи мислам дека тоа најверојатно ќе биде крајната игра за целиот овој настан за кој сметам дека е заговор.

Минатата година помислив дека тоа е она што го нареков „конвергентен опортунизам, односно еден куп различни интересни групи успеаја да се свртат кон светот во хаос за да нè туркаат во одредена насока. Па изгледаше дека е некако поврзано, но мислев дека е само конвергенција “.

„Мислам дека сега е наивно. За мене не постои прашање дека многу значајни водачи ширум светот или планирале да ја искористат следната пандемија или ја создале пандемијата.

Една од овие две работи е вистинита, бидејќи причината што мора да биде вистинита е затоа што десетици и десетина влади ги кажуваат истите лаги и ги прават истите неефикасни работи за кои се покажа дека чинат животи.

„И сите тие ја следат истата скрипта:„ Не сакаме да се движите поради овие досадни штетници, овие „варијанти“, сите велат така и ни ветуваат: „Не грижи се, ќе има“ засилувачки вакцини се справуваат со потенцијалните нови пробиви. Сите тие го кажуваат тоа, иако тоа е очигледно глупост “.

 

Можна крајна игра: пасоши за вакцини врзани за нивните слободи и контрола над нивните животи

„Крајната игра ќе биде дека„ секој ќе добие вакцина “... Секој на планетата ќе биде убеден, не принуден, туку стеснет или принуден да направи вакцинација.

„Ако го сторат тоа, секој поединец на планетата ќе има име или уникатна дигитална легитимација и здравствена ознака, кој ќе биде или нема да биде„ вакциниран “... и кој ја има таа база на податоци што е централно управувана и применлива каде било, има моќ да контролира сè.

Тие, така да се каже, ќе дадат привилегија,  или ќе може да се премине тој одреден праг, или да се изврши таа одредена трансакција, или не, во зависност од тоа што ќе одлучат контролорите на таа база на податоци.

И мислам дека за тоа станува збор, бидејќи штом еднаш го имате тоа, ние стануваме играчки и светот тогаш се одвива онака како што сакаат контролорите на оваа база на податоци.

„На пример, по„ ресетирањето “на банките, вие би можеле да ги контролирате вашите трошоци само преку апликација, која исто така се напојува од оваа [база на податоци], од вашата лична карта, од вашето име, [и] од вашиот здравствен статус.“

„И, да, секако дека преминувањето на меѓународна граница е најочигледна употреба за овие записи за вакцинација, и исто така слушнав дека можеби се потребни за влегување на јавни места.

Претпоставувам дека ако сакаат, повеќе нема да можеш да ја напуштиш својата куќа во иднина без соодветно овластување во твојата апликација.

„Но, дури и ако тоа не биде [вистинската] [намера на кампањата за вакцинација], не е важно, фактот дека тоа може да биде вистина значи дека секој [што го чита] ова треба да стори сé што е во нивна моќ да го стори тоа“. осигурете се дека овој [запис за вакцинација] никогаш нема да настане. "

 

„Следното е пример за тоа што можа да присилат со ваков систем и мислам дека тоа е она што ќе ги принуди луѓето да прават

„Може да измислите приказна за вирус и неговите варијации, неговите мутации. Можете да ја измислите приказната и да бидете сигурни дека ќе ја циркулирате преку контролираните медиуми и да бидете сигурни дека никој не може да стори ништо во врска со тоа со цензурирање на алтернативни извори.

Така, луѓето сега се запознати со идејата дека овој вирус мутира, и дека произведува варијанти  [исто така] дека го оштетуваат вашиот имунолошки систем, и тоа е лага.

Како и да е, тие ќе ти кажат дека е вистина и тогаш кога ќе ти кажат дека е вистина и го имаат лекот како „засилувачка“ вакцина.

Тогаш ќе добиете порака заснована на овој глобален, овој систем на ИД: „Бинг!“ ќе направи  и ќе посочи: „Др. Једон, време е за вашата засилувачка вакцина. И тогаш ќе го посочат следново: „Вашите постојни имунолошки привилегии остануваат валидни четири недели. Но, ако не се вакцинирате повторно за ова време, за жал, ќе станете „отпадник“ и не го сакате тоа, нели?

„Па така, ќе функционира, а луѓето само ќе одат и ќе си ги земат своите вакцини за засилување “.

 

Владата лаже, Биг Фарма оди напред, медицинските регулатори гледаат на друг начин и можната „масовна депопулација“

„Ќе ти објаснам затоа што сум квалификуван да го коментирам тоа. Воопшто не постоеше начин, заснован на сите варијанти што се во јавна сопственост, 4000 или нешто повеќе, никој од нив нема да избега од имунитетот [т.е. стануваат поопасни].

„Дури и да е така, политичарите и здравствените советници (на многу влади) велат дека се такви. Тие лажат. Па, зошто тогаш треба да го сторат тоа?

„Еве ја другата работа. Во исто време, неколку фармацевтски компании објавија дека ќе ни биде многу лесно да ги адаптираме постојните вакцини засновани на гени и можеме да ги добиеме побрзо преку развој и можеме да ви помогнеме на тој начин “.

„И тука е навистина застрашувачкиот дел. Глобални агенции за лекови како [САД Администрација за храна и лекови] ФДА, Јапонската агенција за лекови, Европската агенција за лекови, се здружија за да објават дека ... бидејќи засилните вакцини се сметаат за слични на оние што веќе ги одобривме за итно одобрување, нема да бараме компаниите за лекови да  спроведуваат клинички студии за безбедност.

Така, од едната страна ги имате владите и нивните советници кои ве лажат дека варијантите се толку различни од сегашниот вирус што дури и ако сте имуни на природна изложеност или вакцинација, ризикувате и треба да ја добиете оваа засилувачка вакцина. Значи, верувам дека ниту едното ниту другото е точно.

 

Па, зошто фармацевтската компанија прави засилувачки вакцини?

И откако регулаторите ќе бидат надвор од патот - и ако сум во право, и сигурен сум дека сум во право - одиш директно од компјутерскиот екран на фармацевтска компанија во прегратките на стотици милиони луѓе, и правиш некоја излишна генетска низа што нема апсолутно никаква потреба или оправдување.

„И ако сакавте да воведете некоја особина што може да биде штетна, па дури и фатална, па дури и да ја поставите за да кажете:„ Ајде да го ставиме тоа во кој било ген што предизвикува оштетување на црниот дроб во период од девет месеци “или ги прави вашите бубрези да одкажат , но само кога ќе наидете на ваков вид организми [тоа е сосема можно].

Искрено, биотехнологијата ви дава неограничени можности да повредите или убиете милијарди луѓе.

„И бидејќи не можам да дојдам до бенигно објаснување за кој било чекор: варијанти, засилувачки вакцини, без регулаторни студии ... не само што не можам да дојдам до бенигно објаснување, опишаните чекори и сценарио и неопходниот начин за решавање на овој лажен проблем ќе го овозможи она што го опишав само: непознати и непотребни гени секвенци инјектирани во прегратките на милијарди луѓе без причина.

„Многу сум загрижен дека оваа патека ќе се искористи за масовна депопулација, бидејќи не можам да мислам на бенигно објаснување.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас