Професорот Кејхил - Луѓето над 70 години кои ќе бидат вакцинирани, најверојатно ќе умрат во рок од 2 до 3 години

Целата приказна за короната е лага, вели имунологот и молекуларен биолог Долорес Кејхил.

Се тврди дека коронавирусот е смртоносен, дека нема третман, дека треба да се држиме на растојание и да носиме маски и дека вакцината против МРНК против коронавирусот е безбедна и ефикасна.

Не е, рече Кејхил, кој е член на Алијансата за светска слобода. Вакцините против короната, вели таа, прават многу штета и само ќе направат поголема штета во годините што доаѓаат.

„Луѓето над 70 години на кои им е дадена една од овие мРНК вакцини, најверојатно ќе умрат во рок од две до три години“, вели професорот Кејхил на видеото подолу.

„Ако имате триесет години и земате вакцина за мРНК, ќе умрете за пет до десет години. Покрај тоа, најверојатно ќе страдате од алергии, неврокогнитивни нарушувања, воспаленија и ќе станете стерилни “.

 

Имунологот со месеци предупредува на ризиците од вакцинацијата против корона.

Таа претходно рече дека се прават обиди да се развие вакцина против РНК вируси како што е коронавирусот со децении, но ваквата вакцина никогаш не била одобрена.

Пред широко да се усвојат вакцините против МРН, рече професорката, таа очекуваше многу луѓе да доживеат сериозни несакани ефекти или евентуално дури и да умрат.

„Луѓето можат да се разболат. По неколку дена, нивните органи можат да пропаднат и можат да умрат во рок од една недела. Јас не би земала вакцина “.

 

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/df18dce6faf0e6ba7104d4202ce387c6_04031fe0ba2dbfdf5e35be35e231a381_-Масала-27-годишна-мома-почина-од-миокардитис-месеци-откако-ја-прими-вакцината-на-Фајзер-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/df18dce6faf0e6ba7104d4202ce387c6_04031fe0ba2dbfdf5e35be35e231a381_-Масала-27-годишна-мома-почина-од-миокардитис-месеци-откако-ја-прими-вакцината-на-Фајзер-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/df18dce6faf0e6ba7104d4202ce387c6_04031fe0ba2dbfdf5e35be35e231a381_-Масала-27-годишна-мома-почина-од-миокардитис-месеци-откако-ја-прими-вакцината-на-Фајзер-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Карлота Масала 27-годишна мома почина од миокардитис месеци откако ја прими вакцината на Фајзер
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас