Експерименталните инјекции убиле 260 пати повеќе млади луѓе од самиот вирус

Во Велика Британија, пријавени се 35 случаи на глувост и 25 случаи на слепило по администрација на експерименталните инјекции за корона. Шемата на жолтиот картон, регистрираше 191.832 несакани настани до крајот на февруари.

Инјекциите од АстраЗенека имаа најлоши резултати: АстраЗенека претставува 60 проценти од несаканите ефекти и 58 проценти случаи на глувост и слепило. Во Велика Британија по инјекциите против корона починаа 402 лица.

 

Израел

Британскиот орган за лекови МНРА не гледа опасност во сериозните несакани ефекти и наведува дека „не се идентификувани нови безбедносни ризици“. Според агенцијата, несаканите ефекти не ги надминуваат придобивките од вакцините.

Програмата за масовниот експеримент дава лоши резултати и во други земји, вклучувајќи го и Израел. Во таа земја, бројот на смртни случаи вртоглаво се зголеми откако луѓето примија инјекции против корона од Фајзер. Истражувачите Ерве Селигман и Хаим Јатив од Универзитетот „Екс Марсеј“ во Франција заклучија дека за пет недели овие експериментални инјекции убиле „околу 40 пати повеќе стари лица и 260 пати повеќе млади луѓе од самиот вирус“.

Весникот Франс-Соар разговараше со нив како одговор на написот на израелската веб-страница nakim.org. Јатив и д-р Селигман ги анализирале бројките за вакцинација од Израел и ги споредиле со податоците на израелското Министерство за здравство. Тие направија застрашувачко откритие.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас