Поранешниот потпретседател на Фајзер - Сосема е можно вакцините да се користат за масовна депопулација

Д-р Мајкл Једен очигледно чувствува вистински заговор против човештвото ...

„Јас сум свесен за глобалните злосторства против човештвото извршени врз голем дел од светската популација ... Не можам да го кажам тоа доволно јасно: приказните за варијанти и потребата од засилувачки вакцинации се погрешни.“

 

„Според мене, сосема е можно ова да се користи за масовна депопулација“.

„Апсолутно не се сомневам дека сме во присуство на зло. Тоа е термин што никогаш порано не сум го користел во 40-годишна истражувачка кариера - и ние сме соочени со присуство на опасни производи. Многу сум исплашен, но нема да дозволам тоа да ме спречи да работам за неколку групи квалификувани адвокати во Канада и за Др. Раинер Фуелмих да дадам стручни изјави во Германија “.

Заштита на потрошувачите - адвокатот Др. Рајнер Филмих во голема мера се согласува со Једен во врска со законитоста на тестовите за ПЦР и нехуманите мерки засновани на лажни бројки.

 

Лудост е што повеќе луѓе да се „снабдуваат“ со вакцини. Ова е она што го вели др. Мајкл Једен, човекот на Фајзер од Големата Фарма.

Бидејќи дури и овие патогени микроорганизми да бидат легитимни, заштита бараат само луѓето кои имаат особено зголемен ризик да умрат од вирусот. Кај овие луѓе, дури може да има аргумент дека ризиците вреди да се преземат.

„Но, сите други луѓе кои се здрави и помлади од 60 години, или можеби дури и малку постари, не умираат од вирусот“.

Во оваа голема група, би било целосно неетички да се администрира нешто ново за кое потенцијалот за негативни ефекти е сè уште целосно непознат по неколку месеци ...

 

„Во ниту една друга ера не би било препорачливо да се прави она што е наведено како намера“.

Бидејќи го знам ова со факт и знам дека го знаат и оние што го предизвикуваат, мора да се запрашаме: Кој е вашиот мотив за што повеќе вакцинирање? “

Не може да бидат пари само, вели д-р Једен, бидејќи зголемувањето на цената би го имало истиот ефект. Значи мора да биде нешто друго.

Једен проценува дека има за цел и малолетни деца, а на крајот и бебиња да се вакцинираат, и тој го толкува тоа како злобно дело

„Нема медицински причини за ова. Знаејќи дека дизајнирањето на овие „вакцини“ ќе резултира во изразување на протеинот на шила во телата на примателите, има штетни биолошки ефекти од сопствените, кои се штетни кај некои луѓе, како што е предизвикување на згрутчување на крвта, и јас сум решен да напоменам за ова “.

Овој страв од поранешниот научник на Фајзер веќе е потврден со повеќе смртни случаи од згрутчување на крвта. Официјално, се разбира, само случајно во близина на вакцинацијата. Претпоставката дека овие смртни случаи дури и ги водат статистиките на оние кои починале од Корона нагоре и ни се продадени како 3-ти бран е повеќе од очигледна со оглед на невистините кои веќе се докажани ...

 

Оние кои не се изложени на ризик од овој вирус, не треба да бидат изложени на ризик од несакани ефекти на овие агенси

„Нема медицинско оправдување за ова. Бидејќи знам дека дизајнирањето на овие „вакцини“ доведува до фактот дека телата на примателот го изразуваат шилестиот протеин, кој сам по себе има непожелни биолошки ефекти, штетни кај некои луѓе (активирање на згрутчување на крвта и активирање на имунолошкиот систем).

 

„Решен сум да истакнам дека оние кои не се изложени на ризик од овој вирус, не треба да бидат изложени на ризик од негативни ефекти од овие агенси“

„Веројатното времетраење на имунитетот на респираторен вирус како што е САРС КоВ-2 е неколку години. Зошто го велам ова? Имаме солидни податоци за вирус кој зафати делови од светот пред седумнаесет години наречен САРС, и бидејќи САРС КоВ-2 е 80% споредлив со САРС, мислам дека доказите се јасни: многу паметни клеточни имунолози ги погледнаа сите луѓе кои можеа да го преживеат САРС пред 17 години.

Тие зедоа примерок од крв и тестираа дали одговориле или не на оригиналниот САРС, и сите тие имаа совршено нормални, робусни сеќавања на Т-клетките. Тие всушност беа заштитени од САРС-КоВ-2 затоа што се многу слични; тоа е вкрстен имунитет.

 

„Па, би рекол дека најдобриот податок што постои е дека имунитетот треба да биде стабилен најмалку 17 години. Мислам дека е сосема можно тоа да биде доживотно“

„Видот на одговори на Т-клетките од овие луѓе беше ист како да сте биле вакцинирани, а потоа ќе се вратите години подоцна за да видите дали е задржан тој имунитет. Значи, мислам дека доказите се навистина силни дека времетраењето на имунитетот е неколку години, а можеби и цел живот. Со други зборови, претходната изложеност на САРС - варијантата која е слична на САРС КоВ-2 - му даде имунитет на САРС КоВ-2 “.

Овој „вкрстен имунитет“ стекнат за време на епидемиите на грип од претходните години веројатно ќе биде причината што многу страдачи имале многу благ тек.

 

Д-р Једен: Не треба да докажувате дека не сте ризик по здравјето за другите - едноставно веќе нема аргумент дека сите треба да се вакцинираат

Моето разбирање за „напукната вакцина“ е дека само ги ублажува симптомите на вакциниранате, но не го запира пренесувањето. Значи, тоа дозволува овој,  смртоносен, вирус да се шири.

Нормално, посилните соеви не би се ширеле низ популацијата затоа што тие премногу брзо го убиваат домаќинот, но доколку вакцинираните заболат само од помалку сериозни болести, тогаш тие ги шират овие видови на невакцинираните, кои потоа се разболуваат сериозно и умираат.

Бајката за поопасните мутанти ... „Ниту една природна варијанта не се разликува за повеќе од 0,3% од оригиналната низа“.

 

„Не можам да го кажам тоа доволно јасно: приказните за варијанти и потребата од засилувачки вакцини се погрешни. Се плашам дека има многу злонамерна причина зад тоа ... “

Тоа сигурно не е поткрепено со најдобрите методи за разгледување на имунитетот. Тврдењата секогаш немаат содржина кога се испитуваат и се користат разни трикови, како што се: манипулација со услови за тестирање на ефикасноста на антителата. Антителата веројатно нема да бидат важни за заштита на домаќинот од овој вирус.

Постојат неколку „природни експерименти“, т.е. луѓе кои за жал не можат да формираат антитела, но сепак се доста успешно способни да се борат против овој вирус. Дефинитивно ви е подобро со антитела отколку без. Ги споменувам овие ретки пациенти затоа што покажуваат дека антителата не се неопходни за имунитет на домаќинот, така што некои фабрикувани тестови во лабораторија со антитела и инженерски варијанти на вируси НЕ ја оправдуваат потребата од засилувачки вакцини.

 

„Единствените луѓе кои остануваат ранливи и имаат потреба од профилакса или третман се оние кои се постари и / или болни и кои не сакаат да примат вакцина - што е нивно право“

"Добрата вест е дека постојат неколку начини да се излечи короната: хидроксихлорокин, ивермектин, будесонид (инхалиран стероид што го користат астматичарите) и секако орален витамин Д, цинк, азитромицин, итн. Овие ја намалуваат сериозноста толку многу што овој вирус не мора да стане криза во јавното здравство“.

 

Дури и експерти како д-р. Једен или  д-р Водарг Европската агенција за лекови  намерно ги игнорира

„Др. Волфганг Водарг и јас доставивме петиција до ЕМА на 1 декември во 2020 година за генетските вакцини. Тие не игнорираа. Големите пари од фармацевтската индустрија плус парите од фондацијата Бил и Мелинда Гејтс создаваат средина каде едноставно не е опција за регулаторот.

„Неодамна им пишавме приватно, предупредувајќи ги за згрутчувањето на крвта, тие не игнорираа. Кога излеговме јавно со нашето писмо, бевме целосно цензурирани. Неколку дена подоцна, повеќе од десет земји ја паузираа употреба на вакцина со назнака за згрутчување на крвта “.

Бидејќи веќе има неколку смртни случаи со оваа дијагноза.

 

„Ве молам, предупредете ги сите да не одат во близина на засилувачки вакцини. Апсолутно нема потреба од нив ...

„На пример, ако некој сака да повреди или убие значителен дел од светската популација во следните неколку години, системите што се спроведуваат сега ќе го овозможат тоа. „Според мене, сосема е можно ова да се користи за масовна депопулација“.

Толку од изјавите од интервјуто со американските доктори на фронтот Зборувавте со поранешниот потпретседател и главен директор на Фајзер, д-р Мајк Једон за неговите ставови за вакцината против КОВИД-19.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас