Абортусите вртоглаво пораснаа за 366% за шест недели по вакцинирањето против Ковид

Официјалните податоци од владата на Велика Британија покажуваат дека вакцините против (Ковид-19) убиваат неродени бебиња со неверојатна брзина.

Најновиот извештај на Регулаторната агенција за лекови и здравствени производи (МХРА) за Шемата за жолт картон, датиран од 9 декември 2020 година до 7 март 2021 година, покажува огромно зголемување на стапката на абортус од 366 проценти.

Ова е седми извештај од ваков вид објавен од МХРА и јасно покажува дека вакцинацијата е крајно смртоносна, особено за бремени жени кои, од која било причина, избираат да се вакцинираат.

Важно е да се напомене дека нема научни податоци што сугерираат дека инјекциите на коронавирус се безбедни или ефикасни за бремени жени, а сепак лекарите и здравствените власти сè уште им даваат вакцини на идните мајки, предизвикувајќи многу од нив да ги загубат неродените деца .

Владата на Велика Британија веќе ги предупреди бремените жени да не вакцинираат бидејќи нема „никакви или ограничени“ податоци за безбедноста или ефективноста кај бремените жени.

„Студиите за токсичност на репродуктивноста на животните се во тек“, призна владата, додавајќи дека вакцинацијата против грип „не се препорачува за време на бременоста.“ И покрај тоа, во Велика Британија, инјекциите сè уште се даваат на бремени жени.

„Бременоста треба да се исклучи кај жени во репродуктивен период пред вакцинацијата“, додаде владата, јасно советувајќи ги бремените жени да не прават инјекција.

„Покрај тоа, на жените во репродуктивен потенцијал треба да им се советува да избегнуваат бременост најмалку 2 месеци по втората доза“.

 

Вакцините можат да го загадат мајчиното млеко и да предизвикаат неплодност

Владата на Велика Британија исто така предупреди жени кои веќе родиле, но сè уште дојат да избегнуваат шприц затоа што во моментов не е познато дали експерименталните хемикалии за генетска терапија ќе се излачуваат во млекото.

„Ризик за новороденчиња / доенчиња не може да се исклучи“, се вели во предупредувањето. „Вакцината COVID-19 mRNA BNT162b2 не треба да се користи додека доите“.

Слично на тоа, владата ги предупреди жените кои имаат намера да раѓаат деца. Ова е затоа што не е познато дали со инјектирањето на вакцината може лицето да стане стерилно.

И покрај тоа, безброј бремени жени во Велика Британија избраа да се вакцинираат во секој случај и сега веќе немаат свои бебиња. Ова значи геноцид врз нероденото дете.

„Сè уште не можеме да одговориме зошто овие жени примиле една од вакцините против советите на владата“, објави „Дејли експозе“, британска новинска агенција.

„Но, она што е навистина шокантно е колку тој број е зголемен за шест недели.

Навистина, одблизу на податоците во седмиот извештај на МХРА, се гледа дека бројот на бремени жени кои ги изгубиле своите бебиња по примањето на инјекцијата од „Фајзер“ и „БиоНТех“ е зголемен за 475 проценти од 24 јануари.

Од истиот датум, бројот на спонтани абортуси се зголеми за 150 проценти, бидејќи бремените жени примиле вакцинација од АстраЗенека, што исто така е поврзано со фатални тромби.

Како што се испостави, владата на Велика Британија подоцна ги „ажурираше“ своите препораки за бремени жени за да посочи дека и покрај тоталниот недостаток на поврзана наука, некои од нив сепак сакаат да бидат вакцинирани.

Бремените жени треба да размислат само за инјектирање „доколку потенцијалните придобивки ги надминуваат потенцијалните ризици за мајката и фетусот“, тврдат властите во Велика Британија, оставајќи им на бремените жени, кои не се научници или лекари, да ја донесат оваа критична одлука.

Извор: Number of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine increases by 366% in just six weeks

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас