Алијансата ГАВИ е извор на теророт за блокадите и задолжителната вакцинација

Светската здравствена организација (СЗО) овозможува глобална здравствена диктатура и им наложува на сите земји-членки да спроведат тоталитарни заклучувања и убедливи медицински укази кои ги зајакнуваат владините агенции и индустријата за вакцини.

Авторитарните препораки на СЗО беа брзо спроведени од скоро секоја влада на планетата.

Контролите на однесување и ограничувањата за егзистенција наметнати од СЗО немаат основа за здравјето на имунитетот, менталното здравје или општата благосостојба.

СЗО делува како глобална олигархија, принудувајќи ги сите земји-членки да ги извршуваат своите наредби. Во 2020 година и пошироко, СЗО го стави населението во изолација и нелегален карантин.

СЗО воведе вечни ограничувања на кислородот, принуди експерименти мРНК вакцини и им наложи на владите ширум светот да ги укинат граѓанските слободи и да промовираат медицинска воена состојба.

Оваа диктатура доведува до медицински систем на сегрегација што ги казнува здравите луѓе.

Алијансата за вакцини Бил Гејтс е изворот на теророт што стои зад забраните на СЗО и картичките за задолжителна вакцинација

 

Од каде СЗО со овие ограничувачки медицински уредби и упатства за задолжителни вакцини? Според научникот на СЗО, д-р Астрид Стакелбергер, СЗО им служи на финансиските интереси на ГАВИ, Алијансата за вакцини предводена од Бил Гејтс.

ГАВИ е основана во 2000 година и е меѓународна институција со седиште во Швајцарија. ГАВИ работи без данок и ужива прецизен имунитет од кривични санкции.

Бил Гејтс го искористи ГАВИ и го купи своето влијание во СЗО. Тој дури аплицираше да стане член во 2017 година со привилегија  на Извршниот одбор на СЗО.

Бил Гејтс сега го контролира Swissmedic, FDA на Швајцарија, врз основа на договор за дистрибуција на вакцини во три насоки што го направија Гејтс, СЗО и швајцарскиот регулатор.

Контролирајќи го СЗО, Гејтс донира десетици милијарди долари преку неговата Алијанса за вакцини ГАВИ со крајна моќ да ги контролира земјите-членки.

Како контролор на информации и арбитер на науката, Гејтс и индустријата за вакцини имаат моќ да ги потиснуваат профилактичките лекови, третманите, фитонутриенти, адаптогените и антивирусните лекови.

Бил Гејтс и ГАВИ се изворот на теророт што стои зад СЗО, забраните, ограничувањата и авторитарните медицински уредби што принудуваата обиди за вакцинација.

Астрид Стакелбергер зборуваше за политичките мотивации на СЗО и за тоа како се манипулира и користи науката за да се принуди населението да се придржува до експериментите со вакцините.

Стакелбергер е меѓународен експерт кој оценува научни истражувања и ги советува носителите на политичките одлуки.

Автор е на повеќе од 180 академски написи, документи за стратегија и владини извештаи. Таа признава дека ова истражување се прави за поддршка на политичките агенди и оправдување на владините политики.

Од 2009 година, таа ги спроведува меѓународните здравствени регулативи на СЗО, чија примарна цел беше да ги подготви земјите-членки да дејствуваат заедно во идна пандемија. Во центарот на овој план на светската влада се Бил Гејтс и Алијансата за вакцини ГАВИ.

Бил Гејтс има поголема моќ и влијание врз СЗО отколку сите нации заедно. Обединетите нации првично ја основаа СЗО, но повеќепати одбиваа да ги ограничат своите диктаторски овластувања, незаконски процедури за карантин, сертификати за задолжителна вакцинација и недемократско преземање.

ГАВИ е исто така имун на секоја криминална активност, без оглед дали неговата потенцијална криминална активност е намерна или ненамерна.

„Можеш да правиш што сакаш“, потврдува Стакелбергер и тие не одговараат на ниту еден орган. Ниту едно спроведување на законот не смее да го испитува ГАВИ, дури и ако Алијансата за вакцини учествувала во криминален заговор за измама или принуда на луѓе.

Стакелбергер, кој четири години работеше во етичкиот комитет на СЗО, рече дека е „загрижувачко“ тоа што ГАВИ ужива сеопфатен имунитет, особено кога ГАВИ „го предводи СЗО како деловна единица“. ”

Генералниот директор на СЗО ги принудува сите земји-членки да ги следат упатствата на ГАВИ, од видовите дијагностички тестови до видовите дозволени третмани, до контролата на популацијата од врвот надолу, пандемиските вести и што е најважно, експериментите со вакцините.

СЗО беше основана со години за да ја преземе диктаторската власт над светските влади, а ГАВИ е изворот на нивниот авторитарен, терористички и наметнат диктаторски чин за вакцинација.

По неколку месеци користење на висок циклус ПЦР-тестови за дијагностицирање на Ковид-19, СЗО конечно го алармираше светот во јануари 2021 година дека тие тестови цело време создаваат претежно лажни позитивни резултати.

Доколку лабораториите го ресетираат прагот на циклусот за тестирање на ПЦР, официјалниот број  со смртни случаи  ќе исчезне во воздух.

Оваа медицинска измама нема да го запре бранот на  болниците, пневмонија, белодробни инфекции, срцеви заболувања поврзани со стрес, предозирање, тешки ментални заболувања и повреди со вакцинацијата што сега го зафаќа светот.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас