Избришан вродениот имунитент кај луѓето

Најбезбедни луѓе се оние кои имаат силен вроден имунолошки систем и веќе создадоа антитела кон коронавирусот без потреба од медицинска интервенција. Ова лесно се постигнува за повеќето луѓе со помош на витамин Д, цинк, диета, добар сон и избегнување токсична храна и лекови.

 

Сепак, целата индустрија за „наука“ одбива да препознае каква било улога во вродениот имунитет, а антителата произведени од индивидуата не се препознаваат како функција. На пример, не можете да добиете „Ковидиотски пасош за патување“ ако покажете свој вроден имунитет, иако веќе сте го победиле патогенот благодарение на вашиот имунолошки систем даден од Бога.

 

Современата „наука“ - ако се осмелиме да ја наречеме така - ви кажува дека немате имунолошки систем воопшто и дека вашето тело мора да биде киднапирано од мРНК вакцините за да може да функционирате. Ова е гигантска, опасна лага ја повторуваат скоро сите медиуми, медицински магазини и медицински „власти“ ширум светот (од кои повеќето, се разбира, работат за Комунистичката Партија во Кина за уништување на западните нации). 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас