Германска телевизија прави реклами за микрочип имплантати кај луѓето

Во долунаведеното видео се прави реклама на следниот начин:

Дигитализацијата на луѓето има многу предности

Некако тоа сè уште звучи тотално футуристички, но се повеќе Германци веќе доброволно носат импланти со чипови под кожата. Исто и Јулијане фон дер Ох (60), земјоделец од Шлезвиг-Холштајн. Таа има три микрочипови под кожата од 2019 година: Еден чип ја отвора влезната врата, еден го отклучува компјутерот, а третиот го користи за бесконтактни плаќања во супермаркет. Зошто таа не се плаши од оваа техника....

 

Микрочиповите се корисни за итни случаи во медицината

Јулијане фон дер Охс -  чипот-NFC работи како картичка за соба во хотел.... - тие работат без батерија. NFC се залага за „Комуникација во близина на полето“. Фон дер Ох никогаш немала страв од контакт со новата технологија - затоа што нејзините животни долго време живееле со чипови под кожата. Во Шлезвиг-Холштајн, микрочиповите се веќе задолжителни за многу домашни миленици.

Микрочиповите под кожата на луѓето се корисни за бесконтактно плаќање - но тие имаат смисла и за оние кои сакаат да ги обезбедат своите итни медицински информации брзо во итен случај. Експертите продолжуваат да зборуваат за картички за дигитална вакцинација.

Микрочиповите под кожата на луѓето се корисни за бесконтактно плаќање - но исто така и за луѓе кои сакаат брзо достапни итни медицински информации.

Официјално „Теоријата на заговор“ потврдена како вистина и заговор против човештвото, кое во светото писмо се опоменува во Откровението на Јован во глава 13 стих 16-17 и 18 кое гласи:

16.Тој ќе ги принуди сите луѓе - мали и големи, богати и сиромаси, слободни или робови - да бидат обележени на десната рака или на челото.
17.Без тој белег никој не ќе може ништо да купува или да продава. Белегот ќе биде името на Ѕверот или или бројот што ќе го претставува неговото име.

18.Потребна е мудрост за да се разбере ова. Тој што е прониклив, ќе може да го открие значењето на бројот на Ѕверот. Бројот се однесува на човек и изнесува 666.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас