Медицинска сестра почина по вакцинирањето на АстразЗенека со сомневање за тромбоза на мозокот

️ ️Уште една смрт по вакцинирањето

"Бројот на смртни случаи по вакцинирањето на Астразенека во Германија продолжи да расте. Сега 55-годишна медицинска сестра од Алгои почина со сомневање за тромбоза на церебрална вена. Постојат и извештаи за тромбози во врска со вакцината Бионтех.

 

Лекарите гледаат врска помеѓу смртта и вакцинацијата против Астраженека‼

55-годишната медицинска сестра која работела во клиниката Именштад била вакцинирана со првата доза на 3 март. По седум до осум дена, таа страдаше од тешки симптоми и стигнала во болницата за итни случаи во клиниката Именштад со силна главоболка. Од 19 март, таа повторно се лекувала како стационарна таму и еден ден подоцна била префрлена на клиниката во Кемптен, каде подлегна на акутната болест малку подоцна.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас