Проф. Марк Троци: Никогаш не сум видел пациент со КОВИД-19. Ние сме измамени и изманипулирани.

Вовед:

Јас се викам Марк Троци. Јас сум доктор; Дипломирав на Универзитетот во Западен Онтарио во 1990 година.

Практикувам итна медицина веќе 25 години. и јас бев на повик во неколку единици за итни случаи од избувнувањето на таканаречената „пандемија“, вклучително и итната помош посветена на КОВИД-19.

Јас сум професор за поддршка на животот во напредна фаза на траума на Колеџот за хирурзи во Америка и предавам на здравствените науки во Санибрук во Одделот за напредна животна поддршка, Универзитетот Квинс и Универзитетот во Отава.

Следното е моето согледување и мислење; Јас сум обврзан со моите лични и верски убедувања да зборувам отворено и искрено.

Јас не сум овластен да ви ја кажам „вистината“, но ќе ги споделам моите искрени искуства, сфаќања и резимеа на стотици часови истражување на Ковид-19.

На почетокот на оваа „пандемија“ бев внимателен и затоа педантен во врска со употребата на маски N95, миење раце, социјална изолација и дистанцирање итн.

Студирав наука за коронавируси и интензивно учествував во многу вежби во собата за итни случаи за промена на нашата пракса на длабоки начини и справување со „вирусот убиец“ што го промовираме.

Како и да е, разни работи наскоро ме натераа да сфатам дека сме измамени и изманипулирани. Еве неколку:

Првиот бран

„Првиот бран“ на „пандемијата“ беше апсолутно најтивкото време во мојата кариера.

Работев многу напорно и бев многу зафатен во итната помош во последните 25 години.

И во мојата редовна итна помош „КОВИД-19“, сепак, скоро немаше пациенти и скоро и да немаше работа. Имав неколку долги ургентни соби без ниту еден пациент.

Во меѓувреме, кога и да одев во локалната самопослуга, огласената јавност, Бог да ги благослови, ќе ме однесеше на врвот на асоцијалната линија на далечина и ќе ми се заблагодареше за сè што поминав во амбуланта од прва линија.

Тие веруваа дека итната помош и болниците се полни со пациенти кои умираат од Ковид и дека мора да бидам истоштен и дека ризикувам да умрам од изложеноста.

Почнав да контактирам со лекари и пријатели низ Канада и САД и ја најдов истата шема: празни болници и пропаганда, велејќи дека се полни со пациенти кои умираат од Ковид.

 

Рана истрага

На почетокот на моите студии, студирав за цинк и хидроксихлорокин, кои, засновани на цврста физиологија, навистина можат да им помогнат на ретките луѓе кои многу се разболуваат од овој вирус на настинка.

Бев изненаден што овој третман беше едноставно тргнат настрана и отфрлен од повеќето медицински професионалци.

 

Рани проблеми

Кога ја истражував Светската здравствена организација на Обединетите нации, дознав дека кинеската диктатура (ПР Кина) го поддржуваше ******* комунист „Д-р“ Тедрос како шеф на СЗО. и научив како е вклучена НР Кина: ослободувањето на вирусот; прикривањето со недели; исчезнување и сузбивање на чесни кинески лекари и научници; ширењето на вирусот во светот (заштита на Пекинг, каде живее елитата на НР Кина); и драматична злоупотреба на кинескиот народ во нивната добро навремена блокада, снимена и споделена со светот за да се создаде паника што нè натера сите да се откажеме од нашите економии и граѓански права.

 

Лисици кои ја чуваат куќата на кокошките

Научив како главниот директор за јавно здравје во Канада, д-р. Там со д-р. Тедрос во комитетот за надзор на СЗО е она што во суштина ја прави агент ******. и ја слушав многу - ******* дисертации до Канаѓани на КОВИД-19.

 

Мојата перцепција на ситуацијата

Јас разбирам дека административците на болниците на сите нивоа немаа друг избор освен да се потчинат на бесконечниот развој на владите преку сомнителни нови правила, протоколи и процедури.

Моите искрени разговори со колегите за моето истражување и набудување станаа проблем.

Во оваа дилема, важен администратор кого многу го почитувам ми рече дека „моите мисли ги направија другите непријатни и го отежнуваа одржувањето на сите мотивирани и усогласени“, со сите нови протоколи и ограничувања.

Согласувајќи се со тажната ситуација, ја задржав својата клиничка позиција ветувајќи дека ќе го „гризнам јазикот секогаш кога ќе помислев дека зборувам за КОВИД-19“ во болницата.

Ова на крајот беше етички невозможно за мене и неодамна се отстранив од итната помош за да избегнам конфликт.

 

Дали некогаш сум видел пациент со Ковид-19?

Никогаш не сум видел пациент со КОВИД-19. Сум видел неколку позитивни тестови за ПЦР кај асимптоматски луѓе и гледав како луѓето се заклучуваат во своите домови и се изолирани од семејството и пријателите.

Моето истражување за тестот за ПЦР лично ме убеди дека е погрешно и манипулирано и дека служи за намалување на парите и идните долгови на бесконечниот даночен обврзник и драматично збогатување на криминалците кои го водат овој скандал.

 

Само во мојата провинција беа извршени 50 000 фунти за ПЦР-тестови на ден.

Во меѓувреме, нашата федерална влада носи стотици илјади дози на потенцијално опасни експериментални инјекции на модифициран вирусен генетски материјал, нарекувајќи ги „вакцини“ и спроведувани од армијата.

Дали има смисла ова за претежно блага и нефатална вирусна болест?

 

Сузбивање на информации?

Гледав потиснување на лекари и научници кои спроведоа студии за серумски антитела, чии резултати покажаа дека вирусот е многу позастапен, но генерално не е фатален, и во повеќето случаи, асимптоматски или многу лесен. и дека во многу региони веројатно постигнавме природен имунитет на стадо уште во летото 2020 година.

Проверете ја оваа самостојна студија во Вухан, која покажува дека до 1 јуни 2020 година, вирусот се појавил таму само два месеци по завршувањето на нивните кратки забрани, и никој не го ширел, па дури и малкуте луѓе со позитивен тест за ПЦР “( И тие не беа болни): Nature.com

 

Кина

Забележав дека по затворањето на театарот, кинеското замрзнување на киното брзо се врати во нормала, додека сите наши економии беа замрзнати. Тие се здобија со огромна контрола врз светскиот пазар.

Се чини како одлична, гадна, стратегија!

 

Политичка манипулација со здравствените работници

Забележувам дека многу од работите што ги научивме за заразни болести во медицинското училиште се тргнати настрана и заменети со постојано растечки списоци со често ******* мандати од службеници во јавното здравство.

Лекарите, медицинските сестри и наставниците се особено важни за успехот на оваа измама КОВИД-19 бидејќи ние сме лидери во општеството и луѓето им веруваат на нашите совети.

Затоа, не е изненадување што најдов слобода на говор и дека мислите во нашите редови станаа многу потиснати.

Наместо да ја издржиме казната за несогласување, можеме да ги доживееме миопичните поволности како крајно тивки денови во итната помош, заменувајќи ја нашата традиционална практична работа со сесии за зумирање од дома. и пристап до различни нови кодови на Ковид-19 *******.

Во одреден момент имаше можност да заработам повеќе пари отколку што вообичаено заработувам во зафатена просторија за итни случаи, само да останам дома и да бидам достапен во случај на желната медицинска сестра со брис да и треба видео конференција со мене.

Постојат многу позитивни и негативни мотиватори кои се користат за манипулирање со канадски лекари, медицински сестри и наставници за случајно да учествуваат во оваа голема измама. но тоа го уништува нашето општество.

Да се ​​користи метафора на Титаник: „Дури и луксузните апартмани на Титаник слегуваат на дното на океанот кога ќе потоне“.

Голем дел од сработеното, вклучително и експерименталните вирусни генетски инјекции, се чини дека го кршат законот за медицинското експериментирање во Нирнберг, со целосна согласност од учесниците.

 

Лекарите и медицинските сестри се соочуваат со тешки одлуки.

Мојата кариера како итната помош секогаш ми давала можност да ги практикувам своите религиозни и етички убедувања на искреност и љубезност додека заработувам за живеење.

За да ја одржам кариерата што ја сакам, ќе морав да учествувам во измамата, да ја прекршувам заклетвата и духовните убедувања и, според мое мислење, да извршувам злосторства против човештвото, како што е дефинирано во Нирнбершкиот законик.

Можам да сочувствувам со сите мои колеги и медицински сестри. Сите ние сме жртви на злоупотреба на ковчиња.

Правниот тим сака Вториот трибунал во Нирнберг да донесе глобални промотори за заклучување за злосторства против човештвото пред лицето на правдата

 

Подлабока истрага

Истражував и сфатив како изгледа дека корумпираните олигарси го испланираа ова злосторство против човештвото.

Тоа планирање вклучуваше настан 201, симулација на корона пандемија спроведена од фондацијата Бил и Мелинда Гејтс, Светскиот економски форум и универзитетот  Хопкинс во октомври 2019 година. и симулациско планирање на Фондацијата Рокфелер 2010 за епидемии на вируси, наречено Операција Локстеп.

И во двата проекти се опиша како епидемија на вирус ќе се користи за воспоставување авторитарен систем со губење на нашите човекови права и слободи.

Исто така, гледав како нивните колеги во големите технологии како Гугл, Фејсбук, Твитер и Јутјуб помогнаа во цензура и измама на сите нас. Тоа е вистинска пропаганда.
Во врска со употребата на маски за лице

Присилното носење маски од поголемиот дел од светската популација не е едногласно поддржано од вистинската наука.

Овие маски предизвикуваат значителна штета на нашето психолошко, социјално, дерматолошко, забно и отоларинговско здравје.

Иако генерално сум многу здрав, маските ми дадоа осип и симптоми на носот кога требаше да ги носам подолг временски период што се повлекуваат ако не ги носам неколку дена.

Она што најмногу ми пречи е елиминирање на изразите на лицето и оттаму нормална визуелна социјална интеракција.

 

Во однос на вакцинациите Ковид-19

Историјата на претходните обиди за вакцинација против коронавирус покажа многу опасни несакани ефекти кај животинските модели и напорите се стопирани.

Зошто треба да земеме опасна вакцина против општо блага болест против која и онака развиваме имунитет на стада?

Тековното воведување на брзи, скапи експериментални „вакцини“ ги закопува даночните обврзници во бесконечен долг кон богатите и моќни негативци од оваа приказна.

Сепак, ние, луѓето кои беа затворени и малтретирани во овој скандал, сме изманипулирани да преземаме нови чудни инјекции со надеж дека ќе можеме да вратиме дел од нашата слобода.

Исто така, таканаречените „вакцини“ не се вакцини (освен ако не ја смениме дефиницијата за вакцини). Наместо тоа, тие се инјекции на гени на вирусот корона.

Д-р Дејвид Мартин за експериментална технологија МРНА: Ова не е вакцина! Тоа е медицинско помагало.

The mRNA COVID-19 Technology is NOT a Vaccine

 

Тешки избори

Неодамна донесов тешки лични одлуки; Предавање приход и лична безбедност за избор на етички и искрен пат напред што може да помогне да се постигне исход што е вистински и фер; и враќање на нашето слободно општество и граѓанските слободи.

Верувам дека скоро сите сме жртви без оглед каде сме на патот кон враќање на вистината.

Ultimate Proof: Covid-19 Was Planned to Usher in the New World Order

Оргиналниот напис на д-р Троци на англиски јазик

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас