Што треба да направите пред да се тестирате со брз Ковидиотски тест!

Не конзумирајте Алкохол - Пиво на пример

 

Не конзумирајте пијалоци кои содржат Кофеин - Енергетски пијалоци, познатите светски црни лимонади, кафе и чаеви кои содржат Кофеин.

 

Не се тестирани на: Бременост! Никотин! Гума за џвакање! Лош здив - расипани заби, кариес!

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас