Поранешен вработен научник на Д-р Фаучи им кажува на сите за: Децении на измами и злосторства

Во видео прикажано подолу кое е забрането на Јутјуб, Фејсбук и другите големи медиуми, затоа што претставува предупредувања од многу експерти во врска со опаснос во извештаите на корумпираните и контролираните новински медиуми. Инјекциите прават промени во нашата mRNA (гласник РНК) за да предизвикаат трајно оштетување на нашиот имунолошки систем.

 

Иако долгорочните ефекти на инјекциите се непознати, д-Џуди Миковитс направи ужасна прогноза. Таа е директор на лабораторијата за антивирусни механизми за лекови на Националниот институт за рак и е позната по нејзините врвни истражувања во молекуларната биологија и вирусологија. Нејзината докторска теза во 1991 година направи револуција во третманот на ХИВ / СИДА.

Нејзиното предупредување дека овие инјекции можат да предизвикаат смрт е потврдено од д-р Сухарит Бакди, наградуван истражувач и поранешен шеф на Институтот за медицинска микробиологија и хигиена во Германија и беше професор по вирусологија и микробиологија 30 години во Германија. Во изјавата прикажана подолу, тој предупредува дека со преземање на овие инјекции, лимфоцитите убијци веќе присутни во нашето тело ќе предизвикаат авто-имунолошки напад со страшни последици по нашето здравје, па дури и смрт.

 

Д-р Шери Тенпени е одобрен одбор за ургентна медицина и остеопатска манипулативна медицина и автор на неколку книги за влијанието на вакцините. Кога беше конкретно прашана за прогнозата од д-р Миковитс, таа рече,

„Ако не умрат, тие ќе бидат сериозно повредени. Има некои работи во животот кои се полоши од смртта, знаете, мора да живеете со хроничен воспалителен лек предизвикан од хепатитис, знаете, имате хронични нарушувања на нападот, имате изнемоштени автоимуни заболувања. Некои луѓе се толку болни што би било по милостиво ако умреле “.

Повеќе предупредувања доаѓаат од д-р Мајкл Једон, поранешен потпретседател на Фајзер, доктор по респираторна фармакологија и д-р Волфганг Водарг, поранешен шеф на Одделот за јавно здравје во Германија и доктор по пневмологија. Тие испратија итна петиција до Европската унија со барање да се запра студиите за вакцини КОВИД-19 поради безбедносни проблеми. Специфично идентификувани следниве сериозни несакани ефекти:

Неплодност
Алергиски, потенцијално фатални реакции како резултат на полиетилен гликол (ПЕГ) содржан во вакцината.

Претерани имунолошки реакции, особено кога примателот на вакцина се соочува (подоцна во животот) со вистинскиот „див“ вирус. Тие известуваат дека овие претерани имунолошки реакции на вакцини од корона се познати од експерименти со мачки. 100% од вакцинираните мачки умреле откако го фатиле дивиот вирус.

Истите овие двајца лекари ги документирале своите проблеми во извештајот на 4 страници под наслов: „Дали вакцините ковид-19 ќе спасат животи? Тековните испитувања не се дизајнирани да ни кажат “. Кликнете на врската за да ја преземете Пе-Де-Еф-датотеката.

Исто така, д-р Кери Мадеј открива вознемирувачки факти во врска со Модерна, компанијата што разви една од двете вакцини што се моментално достапни.

Прво, тие се поддржани од Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс.

  • Второ, тие никогаш порано не развиле никаква човечка вакцина или лек за човекот.
  • Трето, во нивниот развој на КОВИД вакцината, тие работеа само на фазата еден од нивниот развој, што сето тоа е направено во лаборатории, 63 дена, пред да се преселат во втората фаза, што вклучува администрација на вакцината на 45 субјекти кај луѓето. Д-р Мадеј тврди дека за да се заврши фазата еден треба да трае со години.
  • Во нивното тестирање во втора фаза, 100% од примачите на високи дози на вакцини и 80% од примателите на ниски дози, брзо доживеале несакани системски несакани ефекти.
  • Бидејќи тие целосно ги прескокнаа сите долгорочни тестирања, што е една од најважните фази на тестирање, така што долгорочните несакани ефекти остануваат непознати.
  • се прикажани целосно контрадикторни изјави на директорот на НИАИД, Ентони Фаучи, кои тврдат дека забрзаниот развој не ја жртвувал безбедноста и биле дадени изјави од Бил Гејтс дека признаваат безбедносни компромиси. Милиони Американци се потпираат на д-р Фаучи како водечки шампион за безбедност во врска со овие инјекции, но неговите сопствени контрадикторни изјави му штетат на неговиот кредибилитет.

Вистината за Бил Гејтс:

Ова видео исто така вклучува и видео клип на новинарката на CBS Evening News, Нора О’Донел, кој се соочува со Бил Гејтс во врска со резултатите од тестирањето на вакцините, велејќи: „Сите (100%) со висока доза имале несакан ефект“ Гејтс не можеше да го негира тоа.

Подоцна во видеото, (на  25:35 ) се презентирани фактите прикажани подолу, директно идентификувајќи го Бил Гејтс како примарен финансиски поддржувач на претходните катастрофи на вакцините ширум светот:

„Во 2010 година, Гејтс  посвети 10 милијарди американски долари на Светската здравствена организација (СЗО), ветувајќи дека ќе го намали населението, делумно, преку нови вакцини. Еден месец подоцна, Гејтс на Ted Talk рече дека новите вакцини „можат да го намалат населението“. Во 2014 година, асоцијацијата на католички лекари во Кенија ја обвини СЗО за хемисaи стерилизација на милиони жени од Кенија со лажна кампања за вакцини na „тетанус“. Независни лаборатории ја најдоа формулата за стерилитет во секоја тестирана вакцина. Откако ги негираше обвиненијата, СЗО конечно призна дека развива вакцини за стерилитет повеќе од една деценија. Слични обвинувања пристигнаа од Танзанија, Никарагва, Мексико и Филипини “.

Во есејот напишан од Гејтс и објавен во Волстрит журнал на 16 јануари 2019 година, тој јавно призна дека неговото учество во индустријата за вакцини е „Најдобрата инвестиција што ја направил некогаш“.

Да не заборавиме овој човек нема никакаква поврзаност со медицината, (освен како финансиер и профитер на вакцините) нема никаква медицинска титула, сите негови изјави слободно можете да ги пуштите по вода. Нема никаков кредибилитет.

И, во интервју за Крис Андерсон, Бил Гејтс ја откри својата визија за иднината на вакцините велејќи:

„Значи, на крајот ќе има некаков доказ за овој дигитален имунитет што ќе помогне во олеснување на глобалното повторно отворање. (Цитатот започнува на ознаката 32:10)

Значи, визијата и крајната цел што ја споделува примарниот финансиски поддржувач за глобални вакцинации е да побара од секоја личност во светот да обезбеди дигитален доказ за нивниот имунитет како доказ дека не се заразени и биле вакцинирани. Кога истото ова интервју подоцна беше споделено во говорот на TED, таа изјава беше изменета, скоро како некој да не сака да го слушнеме тоа.

Видеото исто така ги разоткрива криминалните дејствија на Центарот за контрола на болести (ЦДЦ) со докажување дека тие се целосно свесни за опасностите, но продолжуваат јавно да ги промовираат вакцините како безбедни, како што е прикажано во извештајот на 8 страници, кој беше скоро целосно игнориран од главните медиуми. ЦДЦ го објави извештајот на 18 декември 2020 година, споделувајќи ги резултатите од првичните приматели на вакцината. Извештајот беше насловен како „Анафилакса по приемот на вакцини мРНА КОВИД-19“ и напишан од Томас Кларк, д-р. (Кликнете на врската за да преземете копија.) Ја вклучува следната изјава:

„Помалку од една недела по спроведувањето на вакцините, 3.150 луѓе имаа такви несакани реакции што„ не беа во можност да вршат нормални дневни активности, не можат да работат или бараа нега од лекар или здравствен работник “.

Друга потврда за крајната опасност доаѓа од Др. Тереза ​​Деишер, доктор по молекуларна и клеточна физиологија од Универзитетот Стенфорд со над 30 години искуство во фармацевтско лидерство, вклучувајќи ги Genentech, Repligen, ZymoGenetics, Immunex и Amgen, предупредува за опасностите од манипулирање со нашата мРНК за да го натера нашето тело да создаде протеини од вирусот. Таа изјави,

„Не верувам дека е пожелно ниту верувам дека е безбедно и, секако, податоците од клиничките испитувања каде има 15% од здрави млади, многу здрави волонтери имаат значителни несакани ефекти.

Д-р Тереза ​​Дејшер исто така предупреди на опасностите од мРНК трајно повторно да го напише нашиот генетски код со тоа што ќе направи промени во нашата ДНК.

„Вакцините што се гласник РНК (mRNA), што прават е да делуваат како вирус и ја киднапираат механизацијата на клетката за да ја претворат таа гРНК во протеин. Сега, гласникот РНК исто така може да биде она што се нарекува обратна транскрипција во ДНК. Добро, РНК вирусот користи обратна транскриптаза во нашите клетки за да се направи во ДНК и трајно да се вметне во геномот. Вирусите можат да го сторат тоа. Постои можност гласникот РНК да се направи во ДНК и трајно да се вметне. Ги нема сите ефикасни компоненти на вирусот, но постои спонтана можност.

Во испитувањето за генетска терапија, експертите рекоа дека опасноста е 10 на минус 13 (што е една во трилион). Четири од девет момчиња (кои учествувале во испитувањето) имале вметнување ДНК и заболеле од леукемија. Четири од девет е многу поразличен од еден во трилион “.

 

Д-р Јохан Денис, лекар и хомеопат од Белгија, предупредува,

„Оваа вакцина едноставно не е безбедна. Развиена е премногу брзо. Немаме идеја какви ќе бидат долгорочните ефекти. Потребно е многу повеќе истрага. Нема брзање или вонредна состојба. Можеби ќе ја промени вашата ДНК. Ова е неповратно и непоправливо за сите идни генерации “.

 

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас