Повеќе бифтек за богатите: Глобалисти вршат притисок за исхрана со инсекти за да ја „спасат земјата“

Светскиот економски форум со следна визија за иднината

Едвај поминува една недела без СЕФ да има визија од кристалната топка подготвена за нас.
Откако среќата веќе ни беше направена вкусна поради недостаток на имот („Вие нема да поседувате ништо и ќе бидете среќни“), следува следната деликатеса:
Плескавици од инсекти направени од обновени црви - Тие треба да обезбедат производство на храна да стане поодржливо.
Ако сите јадеме само инсекти, заштедуваме вода, ЦеО2 и обработливо земјиште.

Сумирајќи, не треба да поседуваме ништо и да јадеме црви ... но, со насмевка на лицето, ве молам.

На робовите во минатото им се даваше леб, идните требало црви да јадат.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас