Среде пандемија, не само што болницата е празна, туку и се лицитира на аукција!

Празни кревети празна Болница, во Германија Болницата во Ингелхајм се лицитира на ауцкија.

 

Линк до лицитацијата

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас