Д-р Луис де Бенито на својот канал на Телеграм тврди за „1.000 смртни случаи“ веќе предизвикани од инјекциите во Шпанија

Многу е интересно да се следат одредени телеграмски канали бидејќи во таа социјална мрежа нема никаков вид цензура. Еден од најинтересните канали што можете да го следите во моментот е оној на д-р Луис де Бенито бидејќи, со својата вообичаена храброст, Бенито го објавува преку овој канал она што огромното мнозинство лекари не се осмелуваат да го кажат. Ве покануваме да прочитате една од неговите најнови публикации и да ги следите новите и интересни публикации што тој ги прави. Доколку сакате да ја дознаете вистината за вирусот и експерименталните инјекции, можете да го следите каналот на д-р де Бенито со кликнување на овој линк.

Повеќе на шпански јазик кај нашите колеги

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас