Се среќава грипот со короната

Грипот прашува: "Зошто сите зборуваат за тебе? Имам 5 пати повеќе смртни случаи!"
Короната одговара: „Имам подобар маркетинг!“

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас