Д-р Вернон Колмен: „Вакцините“ се оружје за масовно уништување - и може да го збришат човечкиот род

Авторот на најпродаваните книги во Сандеј Тајмс, Вернон Колмен, напиша над 100 книги кои се продадени во над два милиони примероци само во Обединетото Кралство.

Неговите медицински бестселери вклучуваат Bodypower, Mindpower, Food for Thought, итн.. Глобалниот бестселер Bodypower „Моќта на телото“ беше избран за една од најдобрите 100 книги на британските читатели.

Многу од книгите на Вернон Колмен се најдоа на списоците за најпродавани книги низ целиот свет.

Книгите на Вернон Колмен серијализирани во весници и списанија низ целиот свет и честопати се претворени во телевизиски и радио серии. Тој беше телевизиски лекар на британската телевизија  Би-Би-Си.

Д-р Колмен е поранешен професор по холистички медицински науки на Меѓународниот отворен универзитет во Шри Ланка.

 

 

 

Видео канал на Д-р Вернон Колмен

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас