Полски лекар се шегуваше со скептиците на експерименталните инјекции- потоа почина неколку дена подоцна (видео)

Полски лекар неодамна сними видео. Тој се шегуваше со критичарите на експерименталните инјекции додека примал инјекција.

Неговата причина за смртта официјално се наведува дека е срцева слабост, но бидејќи ова е класичен несакан ефект на инјекциите за корона, сите деманти не се од корист.

Д-р Витолд Рогиевич очигледно починал од ген-терапијата против корона само неколку дена по примањето и снимањето на горенаведеното видео.

Д-р Витолд Рогиевич од Центарот за третман на неплодност ОВИ (ВИП) во Варшава доби два истрела: еден на 4 јануари и еден на 26 јануари. За време на втората инјекција, Рогиевич правеше шеги на сметка на „критичарите на експерименталните инјекции. Скептици за КОВИД-19 и 5Г.

Видеото со неговата порака беше широко распространето на полските мрежи на Интернет и на социјалните мрежи.

Почивај во мир!

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас