Д-р Герт Ванден Боше: Ни престои глобална здравствена катастрофа!

Children’s Health Defense Team

(во превод: Тим за здравствена одбрана на децата)

Во отворено писмо до СЗО и во следното видео интервју, д-р. Герт Ванден Боше, со масовното вакцинирањето со вакцина што не спречува пренесување, го уништуваме имунитетниот систем на луѓето и создаваме услови за глобална здравствена катастрофа.

Д-р Герт Ванден Боше, ДМВ, нема ништо против вакцините. Всушност, независниот вирусолог претходно работел за Гави, Алијансата за вакцини и Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс.

Боше вели дека претходно одобрените КОВИД вакцини се развиени од „едноставно брилијантни“ луѓе и дека нема никаква критика кон нив. Но, му вели на д-р. Филип Мекмилан во едно интервју, „Ве молиме користете ја вистинската вакцина на вистинското место. И не користете ја на пандемија врз милиони луѓе “.

Боше вели дека масовната кампања за вакцинација среде пандемијата, со вакцини кои не го спречуваат пренесувањето, е погубна на индивидуално - и глобално ниво:

„Ќе платиме висока цена за тоа. И се чувствувам емотивно затоа што размислувам за своите деца, за помладата генерација. Мислам, она што го правиме тука е едноставно невозможно. Ние не ја разбираме пандемијата “.

Во отворено писмо до Светската здравствена организација (СЗО), Босше напиша: „Ние сме во процес на претворање на вакцините во асимптоматски носители кои лачат заразни варијанти“.

Боше се уште нема добиено одговор од СЗО, така што тоа го загрижува.

„Се работи за човештвото ... мислам, за твоите деца. Станува збор за вашето семејство. Тоа е моето семејство Се работи за сите. И лесно ми е, ставам сè на линија затоа што си ја завршив домашната задача. И тоа е само морална обврска. Морална обврска “.

 

Луѓето кои се вакцинирани во Израел имаат 40 пати поголема смртност

И веќе подолго време постојат индиции за неговата хипотеза: Скоро половина од Израелците веќе ги примиле и двете делумни експериментални инјекции во средината на февруари. Се разбира, мејнстрим печатот е полн со успешни приказни и известува за намалување на смртните случаи, тешки случаи, па дури и инфекции.

Анализа на д-р. Сумирајќи, Ерве Селигман, виш истражувач на Медицинскиот факултет на Универзитетот во Екс-Марсеј и фон Хаим Јатив покажува дека експерименталната инјекција против МРН од Фајзер „уби околу 40 пати повеќе (постари) луѓе отколку што самата болест би убила за време на период од пет недели на вакцинацијата ". Кај помладата генерација, смртноста е 260 пати поголема од онаа на Ковид-19 во истиот временски период. Откако

Во моментов вирално се шири анализа на Интернет, која врз основа на податоците на израелското Министерство за здравство дава катастрофална слика за наводниот успех на масовните инјектирања: „За жал, стравот е потврден: 40 пати е поопасно да ја примите експерименталната инјекција отколку да го преземете ризикот од инфекцијата“.

Алармантната работа околу нивните пресметки,  беа објавени на форумот на страницата nakim.org.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас