По експерименталната инјекција на АстраЗенека: белгиска медицинска сестра ослепе

Повеќе проблеми за АстраЗенека. По зголемените извештаи за здравствени проблеми во различни земји на ЕУ, сега се појавуваат болести и во Белгија. жртваta e: 30-годишна медицинска сестра.

Младата жена доживеала артериска тромбоза. Откако беше спроведена инјекцијата таа отишла да спие. Среде ноќ се разбудила и открила дека го изгубила десниот вид. По прегледите во болницата во Лиеж, Сарт Тилман, најпрво беше речено дека станува збор за привремена состојба. Но, сега едно е сигурно: штетата е непоправлива.

Повеќе на Русија Денес (RT) на германски јазик

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас