Голем протест во Монтреал, Канада - Доста ни е од оваа тиранија на Коронавирус.

Видеа без коментар.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас