28-годишен физиотерапевт почина два дена по земањето на експерименталната инјекција

Евансвил, Индијана, 12 март 2021 година (Lifesitenews) - Според извештаите, 28-годишен физиотерапевт починал два дена откако му била инјектирана експериментална инјекција за mRNA КОВИД-19.

Хејли Линк Бринкмајер, која докторирала на физикална терапија во 2018 година и по кратко време била во брак со Еван Бринкмајер, почина неочекувано на 21 јануари, според нејзината мајка.

Читај повеќе на англиски јазик на веб-страницата  lifesitenews.com

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас