Патологот д-р Роџер Ходкинсон тврди дека Ковид-19 е најголемата измама досега

Д-р Роџер Ходкинсон е популарен по тоа што е извршен директор на Западните медицински проценки (Western Medical Assessments). Всушност, познато е дека тој остана како Медицински директор на компанијата веќе скоро 20 години. Пред да се приклучи на Западните медицински проценки, тој работел во разни медицински области, а сега, неговата сегашна компанија и клиенти навистина добиваат корист од неговото искуство.

Во ноември 2020 година, Др. Роџер Ходкинсон тврдеше дека КОВИД-19 е најголемата измама досега.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас