Тие изгубија - текст на Елоиз Ал 'Сиона

Тие изгубија.
Бидејќи заклучувајќи не, тие нè принудуваат да се ставиме во нашите сенки, да ги гледаме сопствените демони директно во очите, да ги интегрираме и трансформираме.

Тие изгубија.
Бидејќи нè изолираат едни од други, тие нè охрабруваат да се собереме заедно, да ја зајакнеме нашата врска и повторно да се поврземе срце со срце.

Тие изгубија.
Затоа што бесрамно лажејќи нè, нè водат да ја бараме вистината на друго место и сами за да излеземе од илузијата.

Тие изгубија.
Бидејќи се обидуваат да нè исплашат, нè поттикнуваат да се oпуштиме, да останеме центрирани, сигурни и поврзани со нашата душа.

Тие изгубија.
Затоа што преку контролата на нашето физичко тело можеме да ги прошириме нашите суптилни вибрации и нашиот дух и така сè повеќе влегуваме во нашата моќ.

Тие изгубија.
Бидејќи тие сакаат да не разболат, конечно ни даваат повеќе слободно време, одмор и повторно раѓање.

Тие изгубија.
Бидејќи тие се обидуваат да нè исчезнат во мракот, тие нè тераат да растеме и да ја негуваме нашата внатрешна светлина.

Тие изгубија.
Бидејќи се отсековме од мајката природа, и дозволуваме да се прочистува и да се лекува и медитираме за неа како никогаш порано.

Тие изгубија.
Бидејќи тие манипулираат со нас за да нè направат робови, тие нè принудуваат да го вратиме нашиот суверенитет и слобода.

Тие изгубија.
Затоа што обидувајќи се да нè контролираат и покоруваат, тие будат се повеќе луѓе.

Тие изгубија.
Бидејќи со инфантилизирање на нас, тие прават да растеме сè повеќе и повеќе. Тие ги напаѓаат нашите старешини и деца и прават да бидеме храбри и да се залагаме за правата на човечкото достоинство.

Тие изгубија.
Бидејќи тие сакаат да нè ослабнат уште повеќе, тие го зајакнуваат воинот на светлината кој спие длабоко во секој од нас и кого човештвото како колектив сега буди армија од воини на светлината! “

Превод од англиски јазик врз основа на текстот на Елоиз Ал 'Сиона

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Сосема нова студија покажува дека Омикрон варијантата значи крај на Ковид каков што го знаеме
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас