Друг сведок на Коронскиот комитет во Германија сега ги открива Гејтс и ГАВИ

Видеото е делумно на германски јазик и открива како Гејтс ужива имунитет во Швајцарија и сакал да се однесува како држава во СЗО и исто така има големо влијание во СЗО.

Д-р Астрид Стакелбергер е здравствен научник кој истражува, тренира и предава во областа на јавното здравство. На почетокот на нејзината кариера, таа започна да работи со СЗО и да прави истражувања што, како што вели, биле „наука за политиката“. Во ова видео таа зборува за „сомнителните“ активности на Бил Гејтс и резервите што ги има за постапките на СЗО, ГАВИ и Гејтс.

 

Во текот на целата своја кариера, таа беше замолена од политичарите да организира настани во јавното здравје. Во нејзин капацитет да работи на истражувачка етика за СЗО, од Универзитетот во Женева во 1999 година беше замолено да работи на меѓународните здравствени регулативи.

 

Таа исто така работеше со универзитетот Џорџтаун  за да бидат подготвени за пандемија и да дејствуваат брзо во случај на пандемија. Во зачудувачка исповед, таа вели дека Швајцарија е центар на корупција и дека ГАВИ и Бил Гејтс уживаат целосен имунитет од сè што прават.

 

Уште полошо, кога започна пандемијата, откри дека има многу меѓународни прекршувања на здравствениот законик и многу повеќе. Правилата според кои земјите соработуваат со СЗО му даваат на СЗО практична одговорност за сите правила и формални едикти и соопштенија - со Гејтс, како дел од Извршниот совет, делува како неофицијална земја-членка и донесува одлуки што влијаат на целиот свет.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас