Во Израел, луѓето излегоа од авионот поради солидарност со родителите на дете кое не носеше маска

Ова е нација, а не популација или фарма за добиток.

Респект! Горди сме на вас, херои на денот!

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас