Канаѓаните протестираат против режимот на тестирање на корона (видео)

Во Ванкувер Канада граѓаните уморни од диктатурата на короната неодамна излегоа на улиците за да го изразат своето незадоволство од режимот на тестирање на ПЦР. Канадскиот интернет портал Ребел-Њуз го придружуваше протестниот марш низ центарот на Ванкувер и фаќаше гласови и впечатоци.

Канаѓаните кои имаат свој збор очигледно ја завршија својата домашна задача. Ако мнозинството во Европа и западната хемисфера требаше да го следат примерот што е, според наше знаење, првиот протест против ПЦР од ваков вид, ќе имаше единствена можност да се разниша официјалниот наратив за короната до неговите темели и на крајот да се сруши. Видеото за бунтовнички вести може да се најде подолу.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас