50 годишна медицинска сестра почина по вакцината против ковид-19

Наир Де Фатима Силва,. 50 годишна медицинска сестра почина по вакцината против ковид-19. Работела во Универзитетската болница во Лондрина во Северна Парана во Бразил.

Извор

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас