Студент по стоматологија во Индија почина од корона откако ја примила вакцината

24-годишната Мита Мохан од Индија починала од корона одкако ја примила вакцината.

Студентите сега протестираат во просториите на колеџот, не против вакцината, туку медицинскиот колеџ, тврдејќи дека и било забранет фер третман.

Повеќе...

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас