Ангела Лин - Пред да ја земам вакцината имав многу добар живот

На 13.01.2021 објавивме напис со наслов

Шокантно видео од оштетено лице од вакцина, кружи по социјалните мрежи 

Во видеото, кој го снимил нејзиниот син, и беше жртва на цензура од страна на Фејсбук, можевте да ја видете неговата мајка Ангела Лин како се тресе по целото тело.

По повеќе од еден месец разбравме дека станува збор за 45-годишната жена Ангела Лин.

Во нејзиното ново видео сега таа самата дава повеќе детали што и се случило по неколку дена одкако ја примила вакцината, погледнете сами.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас