Уго Скардигли починал на 53-годишна возраст кратко отакако ја примил втората доза вакцина

Уго Скардигли, 53 годишниот болничар од Рим почина кратко откако ја прими втората доза на вакцина против ковид-19

Извор

Почивај во мир.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас