По вакцинација починал 48-годишен актер во Кувајт

Мушари Ал-балам, 48-годишниот актер и татко на 5 деца од Кувајт починал по неговата прва вакцинација против ковид-19.

 

Извор: GDN online

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас