Главната цел на агендата 2030 - Депопулација и ропство

Направете место, Мао, Сталин и Хитлер, има нов крал на истребување во светот. Наречена е Агенда 2030. Конференцијата Агенда 2030 во Париз се води од 17 цели што содржат цели што засекогаш ќе го променат човештвото и ќе ја променат земјата засекогаш. Од особена загриженост е целта # 12, бидејќи тоа е канал од кој ќе се воведе глобалистичката агенда за депопулација.

 

Агенда 2030 Цел # 12: Обезбедете одржлива потрошувачка и модели на производство Соглавувајќи го планираниот економски колапс, Агендата 2030 ќе ги спроведе најбруталните програми за штедење некогаш замислени или некогаш применети. Исто како што беше во филмот „Игри на гладта“, целата храна, вода и лекови ќе бидат рационализирани. Жителите ќе бидат принудени да ја земат „Ознаката за најдоброто‘16-17“, но во голема мера непознат био-технолошки уред за надзор. Веќе сме сведоци на раѓање на општество без готовина. Наскоро, кешот ќе биде забранет. Автоматизацијата ќе донесе ветувања за неограничено производство на храна. Јавноста ќе се продава за широко распространета употреба на роботи за да се постигне оваа цел. Ќе биде измама. Целта е да се заменат човечките дела со роботи. Глобалистите ќе ја хранат хордата со цел да помогнат да ги избришат ‘бескорисните јадачи’ преку глад. Тогаш, населението ќе биде принудено на разорна Трета светска војна. Тед Тарнер и другите глобалисти ќе можат да ги постигнат своите цели за намалување на светската популација на ниско ниво од 500 000 000.

 

Предвидливо програмирање на смртта на човекот

Од раните 1960-ти, ТВ-шоуто, Зона на самракот, предвидуваше застарување на човештвото преку автоматизација. Застрашувачки е што една ТВ-емисија го предвиде времето и настаните во кои живееме.

Луѓето се вишок инвентар на светот

Што прават сопствениците на деловни активности со нивниот вишок залихи? Тие најпрво се обидуваат да се ослободат од производот со продажба на намалена цена и кога тоа не успее, тие едноставно го уништуваат инвентарот. Второто е судбината што го чека американскиот народ и на крајот човечката раса. Наскоро, човештвото повеќе нема да биде потребно затоа што човештвото стана најновата форма на вишок залихи. Над 90% од нас наскоро ќе застарат.

 

Методи на меко убивање

Флуорид (види: Нервотоксини во пастата за Заби), алуминиум од хемтраил и специфични вакцини, вештачки засладувачи, опасни лекови сочинуваат некои од пасивните средства за депопулација. Самото постоење на човештвото е под напад. Зошто? Бидејќи мнозинството луѓе повеќе не се потребни како вид. Една од најпопуларните изреки во нашето општество во врска со тоа колку работи предизвикуваат рак е да се отстрани опасноста бидејќи „сè предизвикува рак“. И, се разбира, секој што пишува за нашето токсично опкружување, опасното снабдување со ГМО храна и расипаната вода за пиење е теоретичар на заговор, освен ако не работи за ЕПА и не се подготвува да ви ја украде земјата. Колку и да се поразителни методите на мекото убиство што сме принудени да ги издржиме, овие методи се бледи во споредба со она што претстои.

 

Држете ги глобаистите за збор

Зборовите на Хенри Кисинџер му кажуваат на човештвото што претстои.
„Повеќе не ни требате“. Повеќе не е Трет свет. Ставот на Кисинџер кон целото човештво може да се сумира како: „Повеќе не ни требате“. Во врска со ова, Кисинџер има многу компанија бидејќи депопулацијата беше цел на денот веќе подолго време меѓу глобалистите. Вкупно светско население од 250-300 милиони луѓе, што е пад од 95% од сегашните нивоа, би било идеално. Тед Тарнер, во интервју за магазинот „Аудубон“ „На сегашното огромно пренаселение,: сега не може да се одговори со идно намалување на наталитетот заради контрацепцијата, стерилизацијата и абортусот, но мора да биде исполнет во моментов од страна на намалување на бројот што моментално постои. Ова мора да се направи со какви било потребни средства “.

Планетрната иницијатива на Обединетите нации: „Никој нема да влезе во Новиот светски поредок, освен ако тој или таа не се заложи дека ќе го обожава Луцифер. Никој нема да влезе во - Новата Ера -  освен ако не преземе иницијатива за Луцифер“ - Дејвид Спанглер директор на планетарна иницијатива на Обединетите нации.

Горенаведеното порано беа само зборови, сега тие ја формираат филозофијата на социјалистите Фабијан кои ја водат планетата. Преку агендата 2030 и целта # 12, нивните зборови стануваат реалност.

 

Зошто луѓето повеќе не се потребни

Најголемиот дел од човештвото стана потрошен матријал. Ние бевме добри со елитата кога тие можеа да го искористат нашиот труд и да уживаат во плодовите на талентите на човештвото. Една третина од работните места што сега ги извршуваат луѓето ќе бидат заменети со софтвер, роботи и паметни машини до 2025 година, според предвидување на истражувачката и советодавната фирма за информатичка технологија Гартнер. Некои проценуваат дека до 2050 година, 75% од сите работни места ќе бидат елиминирани со автоматизација. Ова предвидување ја одразува еволуцијата на способноста на роботот, рече Рајан Кало, професор на Правниот факултет на Универзитетот во Вашингтон, со експертиза во роботиката. Роботските способности брзо ги надминуваат човечките способности. Роботите не бараат храна, здравствени придобивки ниту бараат минимална плата. Употребата на роботиката при замена на луѓето само ќе продолжи да се шири, смета Реј Курцвејл, директор за инженерство во Гугл. Курцвејл предвидува дека до 2029 година роботите ќе достигнат човечки нивоа на интелигенција и функционалност. Многу експерти предвидуваат дека овие роботи ќе ги исфрлат луѓето од работа и токму ова го наоѓаме тука. Автоматизацијата ја намали потребата за човечкиот капитал. На кратко, станавме вишок залихи кои мора да се отстранат. За многумина кои ги покриваат злоделата на елитата, знаеме дека основата на оваа борба е потребата елитата да елиминира 90% од целото човештво пред човештвото да ја сфати вистинската природа на претстојната агенда и да се спротивстави на оваа тиранија. За да се постигне ова, елитата треба да премине од пасивно меко убивање во метод на тешко убиство и тие треба да го сторат тоа многу брзо. За да се постигне оваа агенда, мора да се реализира целосна политичка контрола. Поранешниот светилник на слободата кон светот, Соединетите американски држави мора да бидат уништени заедно со секој поим за индивидуалните слободи.

 

Конечното решение

Ќе стане точка на бифуркација каде меките методи на меко убивање и разредувањето на домородното население преку масовна имиграција нема да биде доволно за да се обезбеди целосна диктаторска контрола над планетата од страна на глобалистите, бидејќи нејзините методи на замена не се доволно експедитивни. Тогаш, мекото убиство ќе треба да стане Конечно решение за тешко убиство. Во историјата, моделот е секогаш ист.

Создадете  серија настани под лажно знаме што ја наметнува потребата од воена состојба.
Третата светска војна ќе еволуира од превирањата, како што беше случајот со Втората светска војна. Ова е моментот кога сериозно ќе започне глобалната депопулација. Кога чадот ќе се расчисти и најголемиот дел од човештвото ќе биде закопано, Новиот светски поредок навистина ќе се роди.

Кога говорат: Од пепелта ќе се кренеме како феникс, всушност мислат по третата светска војна ќе го изградиме НСП (Новиот Вавилон).

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас