Песна за слобода - Зоран Рудан Чеки: Небото над Берлин

Вистината може да се каже преку уметност, токму тоа го направи Зоран Рудан Чеки со неговата песна: Небото над Берлин. Извонредна изведба, за нас е веќе хит на прво место. Вреди да се сподели.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас