Медицинската сестра Кристи Симондс по вакцинацијата претрпе силни напади

Медицинската сестра Кристи Симондс од Бејкерсвил, Северна Каролина ја сака својата работа, пријателите и семејството. Таа одлучи да ја направи вакцината за да го заштити своето семејство и пациентите и да им покаже на своите колеги дека вакцината е безбедна.

За жал сето тоа крена наопаку, проследете го видеото:

 

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас