Млада жена падна во болница во Аргентина по вакцинирањето

На персоналот на болницата не им е грижа на почетокот - тие многу не сакаат да реагираат.

Бидејќи прво се појави полицијата, тогаш се чувствуваа принудени  брзо да помогнат.

Луѓето што стојат таму се со право вознемирени што лекарите многу се двоумат дали да одговорат на барањата на луѓето.

 

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас