Ангелија Десел - Напади по 6 месеци одкако примила вакцина (видеа)

Ангелија Десел - Напади по 6 месеци одкако примила вакцина (видеа)

Ангелија Десел има напади деноноќно откако е вакцинирана на 5 јануари, пред повеќе од шест месеци

Бидејќи гледа дека нејзините напади не носат никакво подобрување, па дури и лек, бидејќи ниту еден лекар не знае како да и помогне, таа зеде храброст на 29-ти јуни да го покажи своето страдање со видеа на Твитер

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА